- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo V50 rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobby_30
tag
Sziasztok! Ma megjött az óra, és megkezdtük az ismerkedést. Mindjárt kérdeznék is. Sikeresen megadtam fix tevékenységnek a terepfutást, bár az igen távol áll tőlem. Egyszóval a jobb felső gomb fixálást hogy lehetne megszüntetni. Valamint érdekelne hogy az óra része képes-e kiírni hogy 13:58, nem csak azt hogy 1:58. Egyenlőre ezek lennének. Köszi a segítséget előre is.
Végűl a Zergétől vettem, ami érdekes hogy én nem találtam rajta Navi Gate matricát sehol, illetve magyar nyelvű leírást sem. -
dionaea
őstag
Kijött beta sw 12. Akinek gondja van a w11 el hátha megoldja.
-
bobby_30
tag
Megrendeltem az órát, és addig is próbálom magam kiképezni. Milyen alkalmazást kell letölteni a connect-en kívűl?
-
válasz
bobby_30 #238 üzenetére
Nincs különbség a pulzusmérésben. Vagyis 7/24 viselve nincs lényegi eltérés a nyugalmi pulzusban és pulzus ingadozásban. Sport alatt nem tudom, mennyivel pontosabb, mert ant+ övet használok. A sima Instinct ott azért pontatlan volt. Amazon 56e nagyon nagyon jó àr! Amazon.uk esetén figyelj arra, hogy már nincs email contact! Nem lehet őket emailben elérni, de ha telepíted az amazon appot, chaten kb azonnal reagálnak. Nekem garanciális ügyintézés során még nem volt panaszom amazonra. Tény, hogy nem lesz 1 év hazai forgalmazói gari, de az amazon nagyon rugalmas garanciális ügyekben. Pl amazon.uk 8,99 GBP utal neked a postára, de ha fotót küldesz a posta költségről, azt is térítik (és automatikusan a termék érkezésekor a 8,99 GBP is :) ) Az amazon.de meg ticketet küld ingyenes visszaküldésre. Viszont ha meghibàsodik, valószínű nem csere órát küldenek, hanem megtérítik a vételárat.
Most az eMAG nagyon jó áron adja a szürkét.
Annyi meg, hogy ha eMAG vásárlás során nincs rajta navigate matrica, akkor nem.magyar garis. De van 14 napod visszaküldeni. Ha nekem kéne most vennem, én a Solar-t venném, de ár érték arány a sima mellett szól.
A sima Instinct leírása azért nem írja a body battery-t, mert megjelenés után kb 1 évvel került bele, kb a 8as sw frissítéssel. -
bobby_30
tag
Tudom hogy te mindkét típust ismered, mert mindkét fórumot átolvastam, ezért lenne pár kérdésem. A pulzus mérés valóban pontosabb lett az új szenzorral? Tehát mióta a solart használod más lett az átlagos pulzusod a síma instict által mérthez képest? Tudom hogy az igazi a mellkaspánt lenne, de azt csak külön akkor használnám ha konkrétan sportolnék valamit. Illetve a Body battery sehol sem szerepel a síma instinct leírásában, csak a solarnál, de ha te azt mondod hogy van benne akkor szerintem ezt választom. Végűl szerintetek honnan érdemes beszerezni, tehát melyik áruházat érdemes elkerűlni messzire? Most Amazonon szállítással kb 56000-ért meg lehet kapni, de a garancia miatt gondolom érdemes itthonról beszerezni. Köszi a segítséget.
-
lorcsi
veterán
Nem semmi ez a connect rendszer
Csak par hete hasznalom..a jovo hetre akartam turautvonalat keresni
Mar arra keszultem, h a turistautakrol kell konvertalgatni
Ehhez kepest...Connect->tréning->utvonalak...es a terkepen lehet keresni mas feltolteset az adott teruletre...
Eszkozre kuldes..es mar ott is van
Elso vakterkepes turazasom lesz, de maris nagyon tetszik 😀 -
bobby_30
tag
Olvastam valahol hogy nehézkesen működik eggyütt Huawei telefonnal. Ez a gyakorlatban miben nyilvánul meg, illetve or vosolható-e a probléma? Ha valakinek van ezzel saját tapasztalata és megosztaná, azt megköszönném.
-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ha valamilyen sportot végzek és nálam van a telefon is amivel párosítva van akkor a saját gps-ét használja, vagy a telefonét. Remélem érthető volt a kérdésem. Köszi előre is a segítséget. -
-
caledonia
csendes tag
válasz
Gregor 97 #223 üzenetére
Egy évig VA3-at használtam futásra,úszásra,kerékpározásra. Mindent pontosan, és részletesen mér, pontos a pulzumérő, +30 sporttevékenységet ismer, ezerféleképp tudod testreszabni az adatmezőket, jól olvasható a kijelzője, működnek a telefonos értesítések, szép, könnyú, frankó a Garmin pay. Ennyi a pozitívum. Viszont nem véletlenül az egyik legolcsóbb. Az üzemidő és a vezérlés hazavágja az egészet. Heti 5-6 gps-es edzéssel minden másnap kell tölteni, folyamatosan figyelni kell az akkuszintet. Az érintőképernyő és az egy gombos vezérlés is katasztrófa sportoláshoz. Alkalmankénti edzésekhez teljesen jó, de inkább okosóra. Pár hete instinctet használok, de ég és föld a kettő. Az öt gombos irányítás egészen frankó, főleg úszáshoz, és futáshoz. Az üzemidő az egyik legjobb a garminok között. Lehet ütni-vágni,mindent kibír. Van hangjelzés , mennek az értesítések, pontos a pulzus. Nappal is jól olvasható, és este is a háttérvilágítással. Tud mindenféle navigációt. Valami egészen tuti sportóra, ennyi pénzért. Ha nem fontos a szép érintőkijelző, a zene, meg a Garmin pay akkor ez a te órád, vagy még a forerunner 245, vagy vivoactive4, amik már tudják az úszást is, még vállalható áron, de azokkal nincs tapasztalatom. Na meg a komolyabb forerunnerek és a fenixek, de azok már erősen zsebbenyúlósak.
-
Gregor 97
lelkes újonc
Sziasztok! Olyan sportórát keresek ami a futást úszást biciklizést részletesen méri, itt gondolok a részletes edzeselemzesre, pl uszasnal a hosszak számát/idejét, biciklinel km-re lebontva a pulzust, sebességet és reszidot (futásnál ugyan ezt), esetleg tartalmaz edzesterveket, ajánlásokat az edzésem fejlesztésére, ajánlást pihenőre stb, szóval olyan óra kellene, ami ezt a három sportot részletesen tudja, pontos gps-el és viszonylag jó pulzusmeressel, nem baj ha pár másodperccel később írja ki a pulzust, csak nagyjából be tudjam lőni, hogy milyen pulzustartományban edzek éppen, 5-6 bpm eltérés annyira nem számít(nekem). Csili-vili okosóra funkciók nem fontosak, max minimális értesítés kezelés, vagy hogy ha ránézek az órára akkor aktiválja a kijelzőt (esetleges aod módban is tud működni). Ezeket az Instinct mennyire tudja? Esetleg gondoltam még honor gs prora, vagy polar m430, vagy még a vivoactive3?(Xiaomi note 8pro telóval használnám, ha számít valamit).Hálás lennék nagyon ha valaki írna pár sort a tapasztalataival kapcsolatban, rengeteg fórumot, videót néztem már át, de én mindig az emberek tapasztalataiban bízom és nem a reklámban 😁
-
Ganzer
aktív tag
Most amazon.uk-n 37% akció van a sima instinct órákra.
-
balu1977
senior tag
Használ valaki más szijjat? A gyári alatt néha bepirosodik a kezem ezért cserélgetném.
-
ratobi
senior tag
Sziasztok,
A magasság mérés nálatok működik rendesen? Nálam csak egy vízszintes vonal az egész, mehetek bármerre.. Hogy lehet működésre bírni? Ha valahol kalibrálom, utána mindig azt mutatja... -
dionaea
őstag
Megérkezet az Instinct. Hát eddig aktivitás mérős órám a samsung S2, S3 volt , illetve olyan óra ami akár kirándulásra, túrázásra használható G shockokból volt/van pár darab. Abból is Rangeman.
Hát ez az óra baromi jó. Gyors, funkcionalitásban mindegyik felett áll. Értesítések nagyon jók. ABC funkciók Rangemanhoz visszonyítva egy másik univerzum. Gyors lényegretörő, átlátható.próbálgattam a Casio H1000 et. Az egy katasztrófa volt. Lassú, bonyolult, nem átlátható, az adatok pontatlanabbak. Casio megragadt 10 évvel ezelőtti szinten, bármennyire is próbálkozik. Amiért veszik az emberek mert divat óra lett.
Ami fura egyelőre ezzel az órával, hogy a frontierhez képest a pulzus kb 20 bpm el többet mutat. Tehát nyugalmi állapotban a Garmin 70-80 as értéket ad a Frontier 50-60 öt mutatott.
Nekem ez nagyon tetszik. Ár érték arányban verhetetlen.
-
dionaea
őstag
Az orat lehet frissíteni? Tehát érkeznek ra frissítések? Vagy ilyen opcio nincs? Illetve lattam van format menü vagy rosszul láttam?
Reset van azt tudom.
A barometer hiba ,hogy rossz értéket mutat, vagy nem is mutat semmit?Lassan nekem is érkezik egy ilyen óra rangeman helyett ugyhogy várom.
-
megyikaron
újonc
Sziasztok!
Nagyon szemezem ezzel az oraval. A kerdesem, crossfit/funkcionalis trening stb. jellegu sporthoz (de foleg crossfit), mennyire ajanlanatok ezt a modellt? Tobb helyen olvasgattam mar es alapvetoen jonak tartottak, de gondoltam megkerdezem itt is. -
lorcsi
veterán
nektek a hőmérsékletet pontosan mutatja?
nálam mintha...3-4 fokkal magasabbat jelezne
kell ezt kalibrálni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest