- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Ez a 30% kedvezmény engem is elgondolkodtatott, de nem egyértelmű a leírás. Az "igényt" tegnapelőttig le kellett adni, megtettem, de az ajánlat elvileg hónapokig él. Nem értem. A másik az, hogy egyébként felb@sz a dolog, mert az órám 10 éve hibátlanul működik és persze jó lenne egy új, BT óra, amihez nem kell már mellkaspánt, meg telefonról is áthozza az értesítéseket, de mivel van egy Xiaomi Mi Band 4-em, ez a funkció nem érne meg nekem 150e Ft-ot. Ennek ellenére elgondolkodtam azért. Csak mit csinálok a régivel? Kidobni nem fogom, mert sajnálnám, de amúgy meg nem fogom tudni használni. Azért ezt a desktop sync appot még megnézem.
-
Dester31
tag
Hát, ennyiért (vagy még inkább olcsóbban) sokkal inkább egy csúcskategóriás Suunto. Nekem a legelső Ambit órám van, még mindig hibátlan, és már akkor "okosóra" volt, amikor ez a fogalom még nem is létezett.
Sajnos a támogatása lassan lejár, de a következő is Suunto lesz. Ez a Garmin szerintem pofátlanság ennyiért, pedig van Garmin túraGPS-em is és imádom, nem vagyok elfogult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Medence topik
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest