Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Ez a 30% kedvezmény engem is elgondolkodtatott, de nem egyértelmű a leírás. Az "igényt" tegnapelőttig le kellett adni, megtettem, de az ajánlat elvileg hónapokig él. Nem értem. A másik az, hogy egyébként felb@sz a dolog, mert az órám 10 éve hibátlanul működik és persze jó lenne egy új, BT óra, amihez nem kell már mellkaspánt, meg telefonról is áthozza az értesítéseket, de mivel van egy Xiaomi Mi Band 4-em, ez a funkció nem érne meg nekem 150e Ft-ot. Ennek ellenére elgondolkodtam azért. Csak mit csinálok a régivel? Kidobni nem fogom, mert sajnálnám, de amúgy meg nem fogom tudni használni. Azért ezt a desktop sync appot még megnézem.
-
Dester31
tag
Hát, ennyiért (vagy még inkább olcsóbban) sokkal inkább egy csúcskategóriás Suunto. Nekem a legelső Ambit órám van, még mindig hibátlan, és már akkor "okosóra" volt, amikor ez a fogalom még nem is létezett.
Sajnos a támogatása lassan lejár, de a következő is Suunto lesz. Ez a Garmin szerintem pofátlanság ennyiért, pedig van Garmin túraGPS-em is és imádom, nem vagyok elfogult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos Otthon / Smart Home
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Pencil Pro, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Baseus iPad Pro 12,9" állvány
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest