- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én májusban vettem egy Ambit3 Peak-et a meglevő Apple Watch mellé. Okosóra funkciók az utóbbin, GPS/sport funkciók az előbbin. Kellett valami költséghatékony megoldás, ami akár egész nap képes normális GPS rögzítésre, hogy ne a telefon akkujára bízzam magam ebben a kérdésben.
Tök elégedett vagyok ezzel a felállással, bár azért ront a szájízen a Movescount beszántása (erről nem tudtam, amikor megvettem az órát, mert persze nincs reklámozva), az inkompetens paraszt ügyfélszolgálat, meg a béna Suunto iOS app, ami BT-n 10-ből egyszer szinkronizál. -
anrb
aktív tag
Szerintem ott a megoldás: Használd a Mi Band 4-edet is az Ambittal egyidejűleg. Desktop sync eddig is volt, csak a Moveslink helyett van SuuntoLink, ami ugye már a Suunto App-hoz tölti fel az adatokat.
Én úgy értelmeztem az akciót, hogy a 2020.10.01 előtti vásárlások esetében él a kedvezmény, amire jelentkezni kell és 2-4 héten belül elbírálják azt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest