Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Szerettem volna minél több összevetést csinálni és az telefon nélkül jobb lett volna, de nyilván nem szakadok meg így se pár alkalomtól.
Az üzemszerűség attól függ, hogy mit kapok eredményül. Azért titkon abban reménykedem, hogy 5%-on belül lesz a hibahatár úgy, hogy mondjuk a max pulzust 1bpm pontossággal eltalálja és akkor maradok az óránál.
Vagy ha a futást 99%-ban eltalálja az óra, akkor oda nem viszem, csak a többi edzésformához. Majd kiderül.
Meg majd 1 napot végigücsörgök benne, bár a folyamatos nedvesítés érdekes lesz -
SirRasor
addikt
X éve kölcsönkértem egy akármilyen pántot (dedikált órával lehetett használni, de...mind1, akkor még hülyeségnek tartottam) és elmentem vele párszor futni. 190-re állítottam a figyelmeztetést és a végén már az őrületbe kergetett, mert 15-20 perc után állandóan sípolt
Közberakott sprinteléseknél a 200-as érték nem volt szokatlan, bár akkor még 2x éves lehettem.
Szóval valamiért jobban bírom a magasabb értékeket. Lehet azért, mert nagy a kontraszt és a nap hátralevő részében 100 fölé se megy, de ha ülök (ülőmunka), akkor 60-70-es pulzussal (néha 60 alá is megy) elvagyok. Vagy ennyire jó állapotban van a keringésem. Pl: rendszeres a hideg vizes tusolás, ami szintén segít. Ja várj, nem...ha gyerekekkel vagyok, akkor 100 alá nem akar menniEgyébként írták, hogy a képlet általában nem áll azoknál, akik rendszeresen sportolnak.
Köszi a tippet, meg is van; az óra rögzíti.
EDIT: ááá ez nem jó. Azt írja, hogy akkor nem az óráét rögzíti, hanem a pántét. De akkor meg nem tudom összevetni a kettőt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szűk tudással, de pontos aktivitáskövetéssel frissült a Garmin futószériája.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest