- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékmadár93 #423 üzenetére
-
-
A legfontosabb talán a quickfit rész rögzítése a szíjhoz. A gyárin pl. torx csavarok vannak, az utángyártotton legtöbbször csillag.
Én elasztikusat használok, az anyaga olyan mint az enduro szíja, csak nem tépőzáras. Jó, mert tud mozogni a karon, nem szorít, viszont mindig jó a HR érzékelés
-
válasz
Maximum1 #303 üzenetére
Tényleg, ki milyen térképet használ?
Bicajozáshoz én a Routable Bicycle (Openfietsmap Lite) térképet, túrázáshoz a Turistautak térképet allítottam be az órán, de komolyabban egyiket sem tapasztaltam még ki.
-
Ezaz, legyen ez a Garmin Fenix topik
Jelentkezem egy 6 Pro-val. Eddig én is pebble time-ot használtam, a garmint idén vettem, kihasználtam, hogy már két év garanciát adnak rá.
Tegnap jött hozzá frissítés, ti is megkaptátok?Kedvenc, számlapjaim:
Phoenix V2
ClearHex Unlimited
SC8
Fuzzy TextValamint egy hasznos link, amit elmentettem, ezen belépés nélkül lehet látni, hogy melyik épp a legújabb app, vagy melyiket frissítették éppen:
[link]
Normál esetben nem is lehet ezt a felsorolást a store oldalán megtalálni, csak pl. garmin express-ből vagy connect-ből indulva. -
Helló!
Van-e tapasztalatotok ilyen pulzusmérős órák egészségpénztárra történő vásárlásával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest