- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hu, hát beállításokban elveszek, első okosóra. Magyar nyelvű leírás persze nincs. Van letölthető beállítási segédlet, amit le tudok fordítani magyarra ?
-
bzs73
őstag
válasz
kovacs65 #447 üzenetére
Nem tudom hivatalos-e, de több ismerősöm vásárolt már náluk, és rendben intézik a garit, meg jó véleménnyel vannak a boltról. Slovák bolt, 2 év garancia van rá, nem 3, ezt tudtam. Nekem nem ér +30e ft-ot hogy 3 év legyen, de egyébként kitudom terjeszteni a garit1-2-3 évre, persze + pénzért. Egyébként megjött, és nagyon brutál. Egyenlőre fóliát nem szedem le 1-2 napig, még eldöntöm marad-e, de szerintem marad. Néztem fenix7-et, de nem hoz lázba sem a zseblámpa, sem az érintő képernyő, egyiket sem használnám. Az üzemidő jó lenne persze, de bőven jó itt is az üzemidő. 7-es garmin oldalán is még csak rendelhető, 1-6 hét re írják, de nekem a sötét szín nem jön be, a titánium meg csak vastag barna bőrszíjjal van, de amúgy is ez a quatix 6X Titanium kinézet jön be. Majd ha lesz ebből a hajós kivitelből is később, 1-2 év múlva majd lecserélem. Nem kell mindíg a legújabb.
-
bzs73
őstag
Köszi mindenkinek, akkor megnyugodtam, bírják ezek. Vigyázok a dolgaimra, csak hát első okosórám lesz, elég drága így, quatix 6X Solar titánium-titánium szíjjal, ma kapom meg. Eddig ált citizen solar volt, mind zafír üveggel. Na pont most jött az sms, hogy átvehetem, megyek érte.Gyorsak voltak, innen rendeltem tegnap, [link] , mert garminnál 430 volt, itt meg 399e ft. Ha nem jön be, visszaküldöm, de bízok benne hogy jó lesz.
Egyébként érdekes, mert min írtam évek óta ilyen [link] citizent hordok, ami zafír üveges, és full napenergás. -
bzs73
őstag
Ezt írja garmin oldalon adelta solarra, és úgy árulják hoy shapphire:Domború PowerGlass zafírkristály, napenergia hasznosítással. [link] Na majd csak bírja a quatix 6X Solar, nics belőle tiszta zafír. deltából láttam már solárosat, tolták neki sárba, mindenbe, bírta. Elvileg ugyanolyan üveg an benne. A solár nem annyira érdekelne, de 51-es méretbe quatix 6X Solar van csak, nincs szolár nélküli, az csak a sima quatix 6 titánium shapphire, csak az meg 47-es.
-
bzs73
őstag
Üdv!. Garmin órát szeretnék venni, és 2 modell közt gondolkodom, a Garmin quatix 6X Solar titánium - Garmin quatix 6 titánium shapphire.A 6x mérete miatt jobb lenne, de nem zafírüveges sajnos. Érdeklődnék hogy ezek hogy nem zafírüveggel vannak hogy bírják a karcolást. Elég drága óra ahhoz hogy 1 év múlva tiszta karc legyen, vagy jól bírják? A 6x delta solár meg zafír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest