- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Köszönöm szépen a korrekt választ!
Ebben a pillanatban egy Fenix 5 Plus Sapphire van a kezemen, most ez az aktuális sportórám. A frissítésekkel buta mód úgy vagyok, hogy biztos jobbá tesznek funkciókat... ha tehetném visszamennék a 10.10-re, de nem tudom van-e lehetőség ilyen rollback-re, ott a GPS pontosság és a wifi sync is jobb volt.
Polar OH1 tippért külön köszönet! Volt anno Polarom is a H7-es, azzal pl. nem volt mellkasi fájdalom problémám sosem, és a pontossága is kiváló volt. (Mondjuk pontosság terén a Garmin Tri Bundle-ben levő öv is kiváló volt, nem is az volt vele a bajom.) A "füles" pulzusmérőről tudok, a mellkasi gondok után nekem azzal is az lenne az aggályom, hogy túl közel van a fejemhez. Az earbudot is csak akkor használom, ha nagyon hosszú edzésem van.
Nem vagyok laposföldes, de azt a 3/4 év fájdalmat, nem szeretném vissza. (Nem volt vészes a fájdalom amúgy... olyan 1-2/10.)Kivárom már akkor a Fenix 5 Plus Sapphire-al azt az 1-1.5 évet, mert a Live Tracking néha rendkívül fontos lenne. Pl. hogy aki éppen segít a frissítésben, az könnyen megtaláljon, vagy volt már atrocitásom norvégokkal (köhöm), ott is örültem volna annak, ha valaki látja, hogy nem futok, hanem már menekülök...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mit tud egy sokkolóan drága sportóra egy olcsóbbhoz képest? Napelemes rásegítést a fantasztikus üzemidőre, meg mindent, amit a műfajtól elvár az ember, egy bökkenővel.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch SE GPS 2.Generáció 97% akku kapacitás!!
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest