- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Nekem volt Apex Pro órám, lehet sportfüggű a kérdés, de triatlonra nem győzött meg.
A súlyán és az árán kívül az egyedüli pozitívuma az volt, hogy hasonlított a Fenix 6-ra.
A 30 napos elállást kihasználva ment vissza.Volt egy Wahoo is pár hétig nálam kipróbálásra, triatlonra az is jobbnak tűnt pl a transition kezelésével is.
Szóval ez valószínűleg attől függ milyen sportot űz az ember. Nagyon jó a Coros, a Polaroknál jobban tetszett (de pl a Vantage V2 érintője sokkal jobb) viszont ebben a kategóriában már talán az ízlés dönt leginkább mivel a tudásuk már mindent lefed.
-
futo001
senior tag
Most egy kicsit lehet megbántam a 6 Pro tavalyi megvételét. Minden ott van ebben az Epixben amit hiányolok a 6 Pro-ból.
Előtte épp az első Epix volt, kicsit más mint az új, de azt is imádtam, nagyon funkciógazdag volt a korabeli órákhoz képest.Duree:
Azért az a bizonyos réteg elég széles.Nézz ki egy triatlonra, futóversenyre, túrákra. Tegnap sikerült pofára esnem bringával és odavertem a Garmint a betonhoz. 1 karc nincs rajta. Megnézném egy olcsóbb Huawei, Xiaomi stb mit szólt volna hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest