Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz k5.20 #47 üzenetére

Tudod vannak azok a mutogatós emberek ;] Jól mutat baráti/ismerős körökben, hogy ezt is tudja, mint egy Apple termék.Volt, hogy én oktattam ki egy Fenix 5ös tulajt mert kezelni alig tudta az órát, nyilván külsőségek és a leírás sokat jelentett nála a választásban :DDD

törölt tag

SpO2 mérésben tényleg pontatlan a Garmin de másban kiemelkedő. Simán leköveti a stresszszintet amikor megy a “rage”. :C Ezen nagyon meglepődtem. GPS+Galileot használom, néha nehezen talál jelet de a konkurenciahoz képest elfogadható. Megnyugtató hogy 10%toltottsegnel simán lehet 2orat futni norm. navigacioval. Estem már el vele, folian kívül a keret tiszta karc lett, kapott ütések ez is rendesen, nyomógombok egy év után is működnek, pedig mostam víz alatt, tisztítószerekkel…Kínai okosoram is volt(MagicWatch2), az beázott, alaplapcsere, 40km tempós tekerest nem bírt 20% akksival, 2. meghibasodasnal amikor Bluetooth mondta be az unalmast, hagytam a francba a szervizelést.
    Ha az árát nem vesszük figyelembe tényleg megkérdőjelezhető a Venu létjogosultsága. Garmin kezd egy kicsit a Toyota irányába menni. Egy-két jól bevált elmaradott technológia(indukcióstöltes hiánya), megbízhatóság, túl sok modell…

Új hozzászólás Aktív témák