- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gömbike
senior tag
A kielégítő válasz akkor fogod megérteni, ha használsz egy Garmint.
Addig csak udvariaskodunk egymással.A puding próbája az evés.
Pl. egèsz életemben megvetettem az ios rendszert. Pár éve már verem a fejem a falba ( tudom, nem eléggé) , hogy ezt miért tettem. Már értem, hogy miért fikázzàk sokan az ios-t.
Mert mèg nem próbálták napi szinten a megbízható működésével a háta mögött használni.Na ugyan ez a Garminnal. Ha használod, megérted. A következő lépcsőd úgy is a magasabb kategóriás készüléked lesz.
Addig csak kételkedni fogsz és soha nem érted meg a Garmin ökoszisztémát, ami miatt ez az ára. S aki használja, érti miért ez az ár.
Ez nem a ferdeszemű tömegcikk. -
Gömbike
senior tag
Mert nem volt még Garmin órád.
Vivomode hr után vettem egy Venu sq music órát.Pl a samu, vagy a huawei ennyiért nem ad ilyen tudású órát, nem beszèlve a háttértámogatásról.
A feleségem samu órát használ, annak köze nincs a Garmin tudásához.
Igen, a Garmin nem sms írós és telefonálós óra, viszont rommá veri a többi gyártót az egészsèg és teljesítmény kontrollban.
-
HThomas
őstag
Azért pl egy Venu2 Plus nem egy anyagi csőd, és tök korrekt mindenes óra... a Fenix 6 is barátságosabb és funkcióban nem tud sokkal kevesebbet.
Ha meg azt nézem, hogy a tegnap bejelentett legolcsóbb, alap S22 nyitóára 300 fölötti, akkor valahol nem is olyan drágák ezek az órák -
<Adamsky>
nagyúr
Egyrészt többféle Garmin óra létezik (van kevésbé "pro" sportolóknak szánt), másfelől itt nem csak az órát, hanem a mögöttes tudást (szoftvert) is meg kell fizetned.
Messze nem ismerem az össze gyártó alkalmazását, de pl. a Huawei Health alkalmazása fájdalmas egyszerű és zárt (ld. cikk / teszt).
Ezzel az órával a Garmin lépett egyet a "villantós" órák irányába, mert eddig náluk az OLED a kommerszebb termékeikre volt jellemző, míg a hardcore felhasználóknak a transzreflektív kijelzős órákat szánta. Szvsz. kell ez is. Jó, hogy van választék (nem úgy, mint a telefonoknál).
Én a Vivoactive 5-öt várom ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- OpenMediaVault
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest