Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tekeri fel. Always-on eseten is mindig ket erosseg kozott valtakozik, lasd a videon, amit par hete csinaltam: [link] Futas kozben nekem ugy van beallitva, hogy kicsit vegye le a fenyerot, ha nem felfele van forditva (ergo ha epp nem nezek a csuklomra). Viszont levett fenyerovel is jol lathato meg napsutesben is.
Azert is tetszik ez nekem jobban, mint a transzreflektiv kijelzo, mert sokszor futok sotetben vagy szurkuletben, es az AMOLED ugy jol olvashato, ha csak a szemed sarkabol oldalrol rapillantasz. Futasnal nagyon ritkan van az, hogy full derekszogben nezel ra az orara, nekem legtobbszor annyira van csak szuksegem, hogy egy szint lassak (pl. milyen HR vagy power zonaban vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest