- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
-
Samus
addikt
Most komolyan kell ez a...szóval tudjátok. Az első két hozzászólóra értendő.
A telefonról: nekem eszméletlenül bejön a külső, szép, aranyos, és irtó komolynak tűnik. A rezisztív kijelző sem baj, mert szeretek cerkával operálni (nem félreérteni). És ez a WM. Valami csoda. Annyira jól néz ki. Kicsit SPB beütése van, de hát az a legkorrektebb skinpack az ablakos rendszerre ( a HTC megoldása után).A vakut hiányolom, és a beállítási lehetőségeket, bár a fotógomb miatt (vagyis hiánya miatt) látszik, hogy nem ez a fő profil. FM rádió sincs? Sicc. Az Acer Liquid-ből is csak ez hiányzik nagyon...Hiányoltam a GPS és a szoftver bemutatását, aztán rájöttem miért nincs. Remélem ez később esetleg még bővül. Ha azt a rendszert kapta, amit a Garmin Mobile XT is használ, akkor jó. Bár a vizuális orgazmustól messze van (szaggat a kép menet közben, vagyis a jármű szaggatottan halad, bár ez direkt így van, de az Ovi megoldása jobb, mert folyamatos, ha jó a nagyítás szintje, bár itt pedig az automata nagyítás elég gyatra, sohasem úgy dolgozik, ahogy szeretném.). Összességében a rendszer és a masina külcsínre nagyon tetszetős, de sok aprócska dolog maradt ki....és azért az árért ez így nem korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest