Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Én Münchenben vettem egyet,soha nem volt még ilyen telóm a régi nokia már tropa bementem a boltba végignéztem a sort és ez nyerte el legjobban tetszésem,a Desire meg a Hero jóval drágább volt...ja és itt minden autós cucc benne van a packban,viszont mintha valahol tesztben az olvastam volna,hogy van pótcerka...na az az enyémben nem volt...
Szóval lenne kérdésem is,hogy tudnám magyarnyelvűvé tenni?vagy legalább angollá?
Másik topicban romcserét emlegettek ez nekem mivel első ilyen cuccom nem sokat mond pc-nél oké de itt ez hogy néz ki vagy van valami ötlete valakinek? -
TBMC
addikt
Tetszetős, szép, kidolgozottnak tűnő termék. De az árát illetően...elég messzire mentek.
-
szuper-t
őstag
Nekem még mindig nem jön be az árát látva fu leültem a székbe (am is le kellett)
-
syC
addikt
Megb***k a bkv-n
-
Lacazr93
senior tag
Na.. végre egy olyan telefon ami elsőre elnyerte a tetszésemet
-
Rusi
senior tag
Ezt a cuccot nem láttam élőben, de az alján lévő "nüvifone" fémbetét szerintem oltári gagyi hatású, mint ha csak oda lenne téve némi gyorsragasztóval. A felirat betűtípusa meg ezek után nekem harmadlagos.
-
vsgaborr11
tag
Randa. Nem finom. Nem kell.
-
hoppá-hoppá.. nem rossz cucc...
az ára mondjuk eléggé húzós egy számomra egy kategóriásnak vélt gigabyte telefonhoz képest... de mind esetre érdekes alternatívaként megjegyzem magamnak -
leeate
senior tag
Egyébként a WinMonál nincs utálatosabb mobil platform, én úgy gondolom. Egy iOS-hez vagy Androidhoz képest (amik már a 21. században élnek..) borzalmas.
-
leeate
senior tag
Sokadjára kérdezem: várható-e Iphone 4 teszt a közeljövőben?
-
domi007
őstag
Bognak nehéz gyerekkora lehetett...először távirányító nélküli kisautót kapott karácsonyra, majd valaki benevezte egy jacko hasonmás versenyre
Amúgy túlárazott a teló, meg kissé elavult de ezt már 2 éve tudjuk
-
CarKiller47
tag
"ennek hiányéban ugyanis másfél-két órán belül beadja a kulcsot a szerkentyű."
Pöci hiba.
-
HÁT NEM VALAMI HÍRES A TUDÁSA,ÉS NAGYON CSÚNYÁN ELÁRAZTÁK
-
rolkaDb
aktív tag
Jó kis teszt.
Formailag be is jön a teló.
-
menalcas
őstag
Nézem nézem, ó szemből milyen pofás, hátúlról meg mint kvazimodo
-
veninger.b
tag
Nem rossz, viszont 120k-ért "kicsit" drága.
A képeknél az Iphone 4 befigyel!
-
törölt tag
Annyira vártam már egy ideje ezt a telefont, csak elkésett szerintem is. Közben vettem egy nüvi 205 ,mert sokkal olcsóbbra jött ki és persze nem is lehetett kapni ezt a telefont.
Androidos változat jó lehet, és ha már van ilyen is nem értem miért nincs még külön megvehető Garmin navigáció androidos mobilokba. Mire meggondolják magukat addigra elkésnek azzal is majd.
-
b4ndee
csendes tag
Megb@sztak a BKV-n :]]]
btw kellemes készülék, nekem kifejezetten tetszik. ha nem figyelne ott az az órmótlan, és kifejezetten kínai gagyi hatást keltő nüvifone feliratú izé az alján, még el is gondolkodnék a beszerzésén.
persze androiddal jobb lenne.
-
Napfénysüti
nagyúr
Valóban megkésett 1 évvel ez a készülék. Pedig ha O2-vel egy időben jött volna lehet elgondolkodom rajta. Így főleg a jelenlegi áráért cserébe eléggé felejtős.
-
JanFe
aktív tag
Nem rossz keszulek, de draga...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem mondtam, hogy lassú. Hanem inkább azt, hogy ennél lehetne gyorsabb is, illetve van számos telefon, ami gyorsabb. Talán túl sok highend kütyü jött ki mostanában, ami nyilván feltolja egy kicsit az elvárásokat, de ára alapján ez is highend, úgyhogy ez szerintem normális.
-
erdoke
titán
"Az M10 burkolata alatt az a Qualcomm MSM7227 dolgozik, ami a HTC Legend illetve az X10 mini meghajtásáról is gondoskodik. S itt látszik szépen az Android előnye: míg az említett gépekben a felhasználói felület teljesen röccenésmentesen, akadások nélkül fut, az M10-en levő Windows Mobile 6.5.3 néhol szaggat."
Biztos, hogy az OS nyakába kell varrni, és nem az említett készülékekhez képest sokkal nagyobb kijelző felbontás a ludas? Furcsa módon a másik WM6.5.3-as készülék, amit az oldal már tesztelt, és a Legendhez hasonlóan HVGA felbontású kijelzője van, valamiért kimaradt a felsorolásból. És lám-lám, ott nem volt hátrány az Androidhoz képest:
-
HyP3b0y
senior tag
Azért megnéztem volna azt a bizonyos szaggatást videó
Nem lenne rossz, csak későn játszották ki...
-
giigz
veterán
Jó lett a teszt, ez valami iszonyat király teló!!!
-
amanoba
őstag
autóscucc nélkül nem az igazi, pedig az sokat dobott volna az amúgy sem fényes összképen..
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
rudymester #22 üzenetére
Ide biztos az androidost szánták.
Juhé!!!
-
rudymester
senior tag
Ennél jobb vétel szerintem egy Dél-Koreai gyártó kávéról
elnevezett, kettes számú telefonja. 120 ezerért már tényleg beleférhetett volna egy autós tartó meg egy szivargyújtós töltő. A rendes honi térkép hiánya szerintem azzal magyarázható, hogy nem ide szánták ezt a példányt.
-
Putyin90
senior tag
Tetszik is, meg is örültem, hogy végre lesz egy kafa új cuccom, erre mégsem lesz, a kijelző miatt!
-
orrlyuk
aktív tag
Igen ám, de a kapacitív barátaink igazán kézben fogva teljesítenek jól. Egy autós tartóban lehet, hogy könnyebb egy megfelelően érzékeny rezisztív kijelzővel. Mivel van stylus, biztos, hogy el lehet ezzel lenni a hétköznapokban is.
Akku jó, szépnek szép - és minőségi, kár az autós szettért, és hát - figyelembe véve, hogy az emberek felének úgyis törött ájgó lesz rajt' - 60 körül vinnék, mint a cukrot... -
-
plus44
veterán
Szép szép, de Androiddal lenne az igazi.
-
er2es
tag
Hát 120ba aki ilyet vesz.....
-
Blaise
veterán
120ezer Ft-ért ezt komolyan gondolták?
-
Most komolyan kell ez a...szóval tudjátok. Az első két hozzászólóra értendő.
A telefonról: nekem eszméletlenül bejön a külső, szép, aranyos, és irtó komolynak tűnik. A rezisztív kijelző sem baj, mert szeretek cerkával operálni (nem félreérteni). És ez a WM. Valami csoda. Annyira jól néz ki. Kicsit SPB beütése van, de hát az a legkorrektebb skinpack az ablakos rendszerre ( a HTC megoldása után).A vakut hiányolom, és a beállítási lehetőségeket, bár a fotógomb miatt (vagyis hiánya miatt) látszik, hogy nem ez a fő profil. FM rádió sincs? Sicc. Az Acer Liquid-ből is csak ez hiányzik nagyon...Hiányoltam a GPS és a szoftver bemutatását, aztán rájöttem miért nincs. Remélem ez később esetleg még bővül. Ha azt a rendszert kapta, amit a Garmin Mobile XT is használ, akkor jó. Bár a vizuális orgazmustól messze van (szaggat a kép menet közben, vagyis a jármű szaggatottan halad, bár ez direkt így van, de az Ovi megoldása jobb, mert folyamatos, ha jó a nagyítás szintje, bár itt pedig az automata nagyítás elég gyatra, sohasem úgy dolgozik, ahogy szeretném.). Összességében a rendszer és a masina külcsínre nagyon tetszetős, de sok aprócska dolog maradt ki....és azért az árért ez így nem korrekt.
-
"elvileg a Windows köré is lehet használható rendszert építeni (lásd még HTC HD2)"
Némi elfogultság? Nem objektívek a tesztek?
Szerintem gyakorlatilag is lehet WinMo-ra jó telefont építeni és nálam 528 MHz-en is szépen szalad egy HTC felülettel megáldott 6.5 is (fele ennyi RAM-mal). Fura.
Persze ettől még a készülék tényleg elkésett vagy legalább lenne 50 alatt, akkor jobban festene.
-
Pszihonaranc
senior tag
úgyérzem nem lesz hosszú életű ez a topic
-
kaller1
veterán
Gratula mindkettőtöknek.
On: Sztem picit elkésett ez a masina, annyira kiemelkedőt sem tudott hozni, amivel a gyengeségeit ellensúlyozni tudnák. A szegényes csomagolás, a kifutóban lévő oprendszer és a hardver bizonyos részei pedig nincsenek egyenes arányban az árral. Nem tudom elképzelni, hogy sikeres termék legyen belőle.
Köszi a tesztet!
-
kingabo
őstag
A nagyítható képek csak nálam működnek?
-
hemaka
nagyúr
ajaj, pénzt nem igazán adnék érte szivesen.
-
FloriOn
csendes tag
Amúgy nagyon jó kis teszt lett!
Nem választanám a telót, de azért nem rossz! Kár h rezisztív
-
Pszihonaranc
senior tag
SZép, szép de nem az igazi
.. +rezisztív kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várjuk, de mire ideért, sokat vesztett vonzerejéből.
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Chromecast topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest