Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• frischmannak

csendes tag

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Vettem ajándékba egy Watch Active 2-t egy rokonnak, mert párunknak már elég jól bevált a családban, azonban nem egy Samsung telefon mellé lett vásárolva. De több helyen is olvastam, hogy ez pár funkció hiányán kívül nem fog gondot okozni.
    Azonban problémába ütköztünk. Már az első párosítás is gondot okozott, utána pedig frissített és frissítés után már nem akar vissza csatlakozni az óra a telefonra. Visszaállítottam minden, aztán kipróbáltam egy Xiaomi telefonon, de ott is vagy folyamatosan frissíteni akar, vagy eldobja a kapcsolatot az órával. Egy Meizu 7 Pro és egy Xiaomi telefon volt próbálva. A Meizu mellé lenne, olvastam egy külföldi fórumon, hogy a Xiaominél az MIUI 12 frissítés után nem volt jó a csatlakozás és az MIUI optimalizáció kikapcsolásával fejlesztői módban meg lehet oldani ezt a gondot, de a Meizu-hoz nem találtam semmi információt.

Van valakinek valami ötlete?

Köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák