- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frischmannak
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Vettem ajándékba egy Watch Active 2-t egy rokonnak, mert párunknak már elég jól bevált a családban, azonban nem egy Samsung telefon mellé lett vásárolva. De több helyen is olvastam, hogy ez pár funkció hiányán kívül nem fog gondot okozni.
Azonban problémába ütköztünk. Már az első párosítás is gondot okozott, utána pedig frissített és frissítés után már nem akar vissza csatlakozni az óra a telefonra. Visszaállítottam minden, aztán kipróbáltam egy Xiaomi telefonon, de ott is vagy folyamatosan frissíteni akar, vagy eldobja a kapcsolatot az órával. Egy Meizu 7 Pro és egy Xiaomi telefon volt próbálva. A Meizu mellé lenne, olvastam egy külföldi fórumon, hogy a Xiaominél az MIUI 12 frissítés után nem volt jó a csatlakozás és az MIUI optimalizáció kikapcsolásával fejlesztői módban meg lehet oldani ezt a gondot, de a Meizu-hoz nem találtam semmi információt.
Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest