- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Ferenczi Áko #8145 üzenetére
Xiaomi féle Android sajnos eldobja. A rendszer hibája...
-
frischmannak
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Vettem ajándékba egy Watch Active 2-t egy rokonnak, mert párunknak már elég jól bevált a családban, azonban nem egy Samsung telefon mellé lett vásárolva. De több helyen is olvastam, hogy ez pár funkció hiányán kívül nem fog gondot okozni.
Azonban problémába ütköztünk. Már az első párosítás is gondot okozott, utána pedig frissített és frissítés után már nem akar vissza csatlakozni az óra a telefonra. Visszaállítottam minden, aztán kipróbáltam egy Xiaomi telefonon, de ott is vagy folyamatosan frissíteni akar, vagy eldobja a kapcsolatot az órával. Egy Meizu 7 Pro és egy Xiaomi telefon volt próbálva. A Meizu mellé lenne, olvastam egy külföldi fórumon, hogy a Xiaominél az MIUI 12 frissítés után nem volt jó a csatlakozás és az MIUI optimalizáció kikapcsolásával fejlesztői módban meg lehet oldani ezt a gondot, de a Meizu-hoz nem találtam semmi információt.
Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm -
bigdigit
addikt
Mióta felment az új szoftver naponta többször eldobja a BT kapcsolatot pár másodpercre. .....eddig ilyen nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm hibátlan 2027.05.09.
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest