- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Kérdés. Telefonon van beállítva az ébresztés. Az óra értesít hangjelzéssel együtt. Ki lehet kapcsolni a hangot anélkül, hogy le kelljen némítani az állapotosodban?! Elég a rezgése l. Az óra átvesz a telefontól a ne zavarj üzemmódot. Vagy bixby rutin l?! ( Gear Fit csak rezgett, nem volt hangszórója) Remélem érhető voltam.
Amúgy cefet jó az óra...és az a sok számlap hozzá+store
No meg a promóciós töltő. Nem volt gond a rendelésselTHX.
-
Scrydhan
senior tag
-
denes.hars
újonc
18-án délután rendeltem elő a sestore.hu -n és nem fizettem ki előre. Személyes átvétellel kértem és az üzletben fizettem.
Hívogatni kellett őket, mert nem küldtek semmi értesítést, sem pénteken, sem utána. Hétfőn mikor felhívtam őket, akkor végül csak sikerült kideríteniük, hogy mehetek az óráért.Ja és megkaptam hozzá a töltőpadot is. Ami egyébként nekem kicsit csalódás abból a szempontból, hogy zúg (ventilátoros hűtése van, mint kiderült). Na nem hangosan, de ha a fejem mellett van az éjjeli szekrényen, akkor azért zavaró lehet. Illetve egyel töb dolog, ami tönkremehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged