- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga.balazs
aktív tag
már csak azt kéne megérni, hogy valamelyik szolgáltató például itthon kínáljon megfizethető árú netet. addig teljesen felesleges 5G-s routert venni, és az S IV-nek sem sok létjogosultsága van(a többi hardveres adottságával együtt). Valaki itt írta, hogy ez már nem fejlődés, hanem csak hype. Én is így látom(persze 1x majd utoléri a hétköznapi használat, csak addigra már az S VII vagy kitudja hány lesz és a köztudadban az S IV elavult lesz...)
-
Hina
aktív tag
Végre. Ha ennek a sebességnek a harmadát eléri, akkor is átlépi a 100 megabitet. Mert ugye azt tudjuk, hogy az a 433 megabites száguldás kizárólag laboratóriumi körülmények között, közvetlen közel az adóhoz és faraday ketrecben érhető el.
Jó esetben a harmada, általában az ötöde ami teljesül. Sajnos. -
Pixa
aktív tag
válasz
ForRedGlory #79 üzenetére
Agso Somx pl.? De menjünk kicsit vissza az időben! Anno elképzelni nem tudtunk volna 3,5"-os kijelzőt, majd mégis lett. De akkor még irreálisan nagynak hatott volna egy 4"-os kijelző. Mára 4 coltól indul a legtöbb telefon. A Galaxy S3 is "kicsit" felnőtt 4,8-ra. Ezek után marhára nem egy irreális dolog, ha a nagyobb kiadású Note II után a Note III már 6+ esetleg 7 colos lesz. Talán azért nem lesz kereken 7, mert akkor már 3g tablet kategóriába esne, így pedig marad smartphone/phablet kategória.
A Wiki csak egy példa volt. Nem volt kedvem jobban tovább menni. De lehet találni bőven ketyeréket!
Azt szerkesztek amit óhajtok... Ez a jelenlegi témához totálisan lényegtelen!
-
ForRedGlory
félisten
Jaj hagyjad már, kit érdekel a wiki, csak józan paraszti ész kell... Nyilván 6-os, 6.3-as vagy 7-es lesz...
Hagyjuk, majd ha nem csak pletyka lesz, visszatérünk rá. Na de csak úgy mellékesen. Milyen 7"-os phabletet láttál Te már? Érdkelne. Nyugodtan wikizd ki, látom megy. Bullshit. Ez nem nehed szól, hanem a phablet meghatározásának, miszerint 7"-ig terjed. A Necus 7 is akkor egy phablet, lol.. A hozzászólásokat lehet szerkeszteni is 5 percen belül.
-
Pixa
aktív tag
válasz
ForRedGlory #76 üzenetére
Biztos mi? Akkor járj utána a Phabletnek!
http://en.wikipedia.org/wiki/Phablet
"smartphones with screen sizes ranging between 5 and 7 inches"
Más gyártók már lépnek a 6-os felé. Tehát mi a biztos?Főleg látatlanba...
-
Pixa
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #75 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #75 üzenetére
Szerintem ugyanakkora, vagy 1-1 collal kissebb/nagyobb. 6-os biztos nem lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
Uraim, egy kérdés:
"nagy valószínűség szerint 4,99 hüvelykes, 1080 x 1920 képpontos Super AMOLED kijelző"
Ha ez igaz, akkor mekkora lesz a Note 3?
6 hüvelyk?
-
atus72
őstag
"Mindössze azért mert az a legjobb."
ööö... akkor még rendes kijelzőt nem láttál)
"Az, hogy sikerült belemagyarázni egyesekbe, hogy AMOLED ilyen meg olyan sz@r, egyéni szociális probléma."
Nem, nem sikerült belemagyarázni, szimpla tapasztalat, ha valakinek tetszenek azok a "színek" akkor hajrá.
Kb ugyanaz mint a TN/IPS/PVA vita, próbáld már megmagyarázni hogy a TN panel az jó, mégis tonnaszámra nyomják -
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory #70 üzenetére
de paraszthajszállal erősebbet,v inkább a proci eszik kevesebbet és nem az akku nagyobb....
-
válasz
ForRedGlory #70 üzenetére
Akkor sem megy el annyit amit elvárok. De mind1.
-
Jól hangzik, haladni kell a korral
Legalább lemegy az S3 ára
-
Syl
nagyúr
A tárgyilagosság kedvéért érdemes azt is megemlíteni, hogy ha a HTC beszállítója nem gyárt elég pl. kijelzőt, akkor pápá HTC One. A Samsung meg kb mindent házon belül gyárt és csak az alkalmazottak száma korlátozza a piacra kerülő telefonok darabszámát. Ha 100 millió S IV-et akarnak, akkor annyit gyártanak le. Erről szól a Samsung fölénye.
-
Fontos dolog.... Ez kicsi olyan mint a magokkal való baromkodás. Akkut bele *****!
-
Pixa
aktív tag
Van aki a 4,9G-t már rég használja!
-
Mészi2
tag
Még 4G is alig van nem hogy 5
-
-
LordX
veterán
válasz
Luck Dragon #55 üzenetére
Akár ma bemehetsz Magyarországon a boltba, és vehetsz 802.11ac-s routert.
-
gabancs
addikt
válasz
kolosanyi #53 üzenetére
Úgy jön ide, hogy a Samsung kihasználja a technológiai fölényét, és alázza a 2 másik gyártót. Tehát ez is egy reklám a részéről. Függetlenül attól, hogy van e szükség ilyen telefonokra.
Tudom, hogy van windows-os telefonja is. Sőt, még az is lehet, hogy a legsikeresebb lesz azon a fronton. Miért ne csinálna, ha onnan is csúrran-cseppen pár milla....? -
Nem semmi adatátvitelről van itt szó, de még honban az 5G még egy darabig nem lesz elérhető(tudtommal) wifi-vel vagy anélkül.
De ha valaki ilyent vessz az előre gondolkodik -
kocka88
tag
Torrentezni jó lesz
vicces hogy a cimbe benne van ..."wifi" ezt félre értelmezni :'d
-
Quqesz
nagyúr
szval 433mb-os wifi,csak arra lennék kíváncsi,hogy egyáltalán kinek van 120mb-es nete.mert ok hogy belső hálözaton pörög,de egy wifis routerrel....japánban is kb 160mb a leggyorsabb hálózat(bár itthon pl a upc hálózat ment teszt erejéig 1gb-vel is).szval sztem felesleges egyelőre...
-
imi314
senior tag
nagyon úgy néz ki,h jön majd egy ilyen a note 2 mellé
ha ezek a hirek igazak,nagyon jó telefon lesz.
-
denverx-92
csendes tag
válasz
sing1ep1ayer #42 üzenetére
Északa ellopták a metron a s4-em hajjak meg
-
Sonyfan
tag
válasz
sing1ep1ayer #42 üzenetére
Ha csúcstelefont akarsz venni, akkor a pénz nem számít (persze vannak határok
)
-
.LnB
titán
válasz
denverx-92 #40 üzenetére
-
Integra
titán
biztos nem az én telefonom lesz
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Zsoltesz93 #28 üzenetére
De édes, hogy ezt hiszed....
-
vg
addikt
Én is most tervezem S3 vásárlását, ami már mindenre jó. Elképzelni sem tudom milyen mobilok lesznek 5 év múlva.
-
ROBERTOH
őstag
Látom már többen foglalkoztak ezzel, de én csak most olvastam el a cikket...
5G WiFi támogatás: elég érdekes elnevezés, ha "802.11ac" szerepelt volna, akkor egyből tudom, hogy miről van szó..
-
p06
senior tag
válasz
Georgexy_hun #29 üzenetére
Az S3-ban is. Szerintem itt vagy a cikk van lemaradva vagy másról van szó. Szerintem inkább másról van szó.
-
gianni85
veterán
válasz
Georgexy_hun #29 üzenetére
na jó, de mire használod? Torrentet töltesz a telefonnal? Netán fullHD filmeket streamelsz 4-5"-ra?
-
batai15
félisten
van legalább olyan wifi modul ennyit tud? enyém egy komolyabb, de az is asszem 300 megát tud. akinek van, nagyon gyorsan tud adatod szinkronizálni. erre kifejezettem azt mondom hogy jo dolog.
-
gabancs
addikt
Nem az a kérdés, hogy kell e vagy sem. Gyakorlatilag ez az erőfitogtatás arról szól, hogy a Widows8 a hardware korlátozásaival gyakorlatilag le lesz mosva a pályáról. Egy lehetséges konkurens kilőve. Nem, mintha veszélyeztetni a samut. Ráadásul az almás cégnek is oda csap, hiszen Job bátyánk által megálmodott 3,5"-os kijelző a fasorban sincs. Tehát ők is segget csinálnak a szájukból.
Ráadásul bemutatja, hogy azt csinál amit akar, nem függ külső gyártótól, saját cuccokból építkezik, így a többiek csak követhetik, ha tudják.
Semmi másról nem szól, csak erődemonstrálás, Az már csak hab a tortán, hogy mind emellett, olyan mennyiséget adnak el belőle, hogy a többi gyártó csak sárgul az irigységtől. -
Georgexy_hun
tag
A HTC One X-ben már egy éve 5Ghz-es modul van. De nem baj. Igaz az elvileg csak sima n-es nem ac-s.
És igenis jó dolog. Én szinte csak azt használom ha itthon vagyok egy Linksys E4200-as routerrel. Gyorsabb és jobb mint a 2,4 Ghz-es. -
Zsoltesz93
tag
Elképesztő,hogy mennyit tudnak újítani Samuéknál...ezért tartanak ott,ahol tartanak
-
Ati1979
veterán
Lehet, de hol érdekli ez a samu-t?
Ebben amúgy igazad van.
Az is lényeges, hogy az S3 tulajoknak is megérje a csere. Jobbat kell csinálni mint az előző.
Fogyasztói társadalom lényege ez. Minél gyakrabban minél több pénzt hagyj a kasszánál.Tegyenek bele olyan kamerát mint a 808-as nokiába és már meg is van a következő telóm.
-
darvinya
titán
Hát nekem gránátalma van telomba, és bízám min.1000 Magos.
PenTile-os fHD kijelző annyit ér mint a lereszelt zsírkréta.
Színhelytelen és darabos.
(sajna ez fHD-s kijelzők már nem az igazik.)
Ez már nem fejlődés, csak hype.
-
Robertoq
őstag
Milyen típusú fegyvert fogtak a fejedhez, hogy így megviselt az hogy kötelező volt amoledet venned?
Csodálkozom, hogy (még) hiányoznak a "minek ekkora tepsi" és a "minek ennyi mag" valamint a "2 percet sem fog kibírni az aksi" blabla hozzászólások.
Na 3mp-et kellett csak várniEgyébként március 14 lesz az a 15
-
mathaus=)
senior tag
Te mindenhol csak trollkodni tudsz? Akárhányszor meglátom a neved egy topikban mindig vmi trollkodást írsz. Nem unod még?
Csak hogy a cikkhez is hozzászóljak, brutális a fejlődés kíváncsi vagyok h a következő években ezt hogyan tudják majd fokozni mert HW-ben már szerintem elérték a csúcsot.(kijelzo, memória )
-
Sonyfan
tag
5G wifi?
5G wifi!
Hirtelen csak az jutott eszembe, hogy 5G 5G 5G a wifi rész nem jutott el a tudatomig -
Retekegér
MODERÁTOR
Galaxy S IV WLAN hálózatokon akár 433 megabites száguldásra is alkalmas lesz - azért ez durva, bár nem hiszem, hogy sokan ki tudják használni.
-
.LnB
titán
Milyen érdekes, hogy erről a készülékről semmi kép nem jelent még meg. Ilyenkor az iPhone5-ről már mindent lehetett tudni, és a HTC One kinézetére is hamar fény derült (elvileg)
-
atus72
őstag
Miért az agyonszaturált fostos AMOLED-t erőltetik????
-
gianni85
veterán
ki az aki kihasználja majd ezt a telefont?
-
zsirfecske
addikt
hááá, 5G wifi nem mobilnet, olvassatok már emberek!
szerk.: nem is 5 GHz-et takar (bár éppenséggel ilyen frekin üzemel), hanem 5. generációt, azaz a 802.11ac szabványt. a sima dualband wifi rádió nem volna említésre méltó feature egy s4 esetén...
-
BDave
őstag
Jójó de minek?
-
Alwares
aktív tag
Hát ez röhejes
-
Sonyfan
tag
Van már 5G lefedetség?
bárhol?
Gratu Samsung! -
Ati1979
veterán
A nagy leleplezést pont a nemzeti ünnepünkre időzítették.
Köszi samu. Nagyon megtisztelő!
Lassan az a kategória lesz már ez a telefon, hogy bármennyibe kerül vinni fogják.
(persze a józan ész határain belül) -
biroatis
tag
Remélem ez csak mese mert most veszem a S3at
mmint hogy áprilisban jön....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest