Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
A mirasol olyan messze van attól, hogy mobilba kerüljön, mint Makó... (hagyjuk a közhelyeket)
Nem nagyon van mit finomítani, rajta ez ilyen, és ez maga a technológia. E-readerbe tök jó, de másba használhatatlan.
Kijelzőben igazi áttörést a nem Aktív Mátrixos OLED hozhatná, vagy fehér OLED polár szűrővel, ha feladjuk a magas kontrasztot és a színteret. Így kevesebb pixellel lehetne elérni ugyanazt a felbontást. -
Cyberpunk
félisten
Hát jelenleg a fogyasztás nem igazán lesz megzabolázva. Az akku kapacitás növelés gyorsabb megoldás lenne. Nekem nincs humorom várni még éveket az áttörésre. A legjobb a Motorola féle felfogás lenne. 1-2 modelt kiadni évente ahhol az üzemidőre mennek jobban. És akkor nekem sem sírna a szám itt.
-
Cyberpunk
félisten
Pedig a legtöbben erre panaszkodnak, te is ezt tartottad fő problémámak. Számomra. Ez lényegesebb mint a 4 mag amit talán még két év múltán sem használsz majd ki. Az meg hogy lesz e vele gond majd az idő dönti el, de most ha a száraz tényeket nézzük a Maxx könnyedén veri a mezőnyt. A másik meg a komfort. Egy vékonyságtól mánem jó kézben tartani őket. Szerintem a DHD/Sensation vékonysága pont jó. Az alá ne kéne menni.
-
gabancs
addikt
Érdekes dolog ez a "beragadt" program téma. Vannak olyan programok, amiket akkor is elindít a droid, ha újraindítjuk a telefont. Nem is értem, ennek mi értelme. Nálam a térkép és a My Tracks mindig elindul, annak ellenére, hogy nem használom.
És ami a legidegesítőbb, hogy hiába zárom be a nem használt alkalmazást, a telefon konok módon újraindítja őket. Erre tudsz valami megoldást? Majd én elindítom, ha használni akarom
-
gabancs
addikt
Sajnos ez nem igaz! Nekem egy Lg Optimus Black telefonom van. Vadonat új aksi. Játszani nem játszom, tehát ez kilőve. A munkahelyemen van net, így ilyenkor erre sem használom. Sőt, amikor dolgozom, csak az oldalamon van egy kis tokban, ha kell, elérhető vagyok. Tehát gyakorlatilag nem használom. A fényerő a lehető legkisebbre van állítva. Ilyen körülmények között 1,5 nap a maximum, amit egy töltéssel el megy. Érdekes mód, ez is változó, nem tudom az okát, de ha olyan kedve van még egy napot sem bír. Amikor használom, értelem szerűen max. 1 nap. Nem 24 óra, hanem mondjuk reggel 6-tól este 8-9-ig.
Lényeg a lényeg, akár mit csinálok, akár hogy szeretnék kíméletesen bánni vele, minden este töltőre kell tenni. És ez csak egy 4"-os elvileg takarékos Nova kijelző. -
kolosanyi
veterán
A hatékonyság nem volt eddig kritérium.
Amúgy igen, érdekesen néznék arra a tagra, aki egy ilyennel tölti mondjuk a Galaxy Note-ját a villamoson, majd nekiáll skypeolni.
(#25) G.Peter
Az nem baj, annyi kell is. Legalább könnyű kirobbanó sikert elérni...Hű, micsoda szóvicc...
-
-
Robertoq
őstag
Azért van még 1-2 tényező, pl módosítottak a kijelzőn, ami ilyen szempontból javítja. Nem fogja megváltani a világot, de sok kicsi sokra megy. A másik, hogy azt se tudjuk még mekkora aksit kap. Lehet egy 3000-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest