- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dotcom
aktív tag
Az emberek szeretik ha egyedivé tudják alakítani a dolgaikat, ettől otthonosabbnak érzik a környezetüket, belakják berendezik úgy ahogy nekik tetszik. Ezért is sikeres az android. Érezte ezt az apple is, ezért lehetővé tette az ikonerdő alatt a háttérképeket. LOL
-
Dotcom
aktív tag
-
Dotcom
aktív tag
válasz
Solar_Wind #83 üzenetére
onnan írok épp...
88: ne tudd meg, mestered lehetne...
kérdezd meg joey-t... -
Dotcom
aktív tag
"A rövid kipróbálás alatt egyelőre nem sikerült kellemetlen helyzetbe hozni a mobilt, s mindaz igaz a Galaxy S-re is, amit nemrég az LG Optimus 2X-ről írtunk. Iszonyatosan gyors, azonnal reagál, és képes a multitasking kihívásoknak is komolyan megfelelni."
talamasca:
pontosan fogalmaztad, gratu, a kommunikációval, és az elvakult fanatizmussal nem vagyok kibékülve, nem a termékekkel, ezt már ezerszer leírtam, a példák is azért vannak, amiket felhozok, hogy lássuk már, hogy nem minden rózsaszín vagy éppen fekete, de neked is mondtam, hogy örülök, hogy nálad minden ok, és nem azt, hogy hazudsz, ez a nagy különbség... -
Dotcom
aktív tag
válasz
talamasca #57 üzenetére
örülök neki, hogy nálad minden rendben, de én is tapasztalatot írtam, első kézből, ugyanakkor múltkor beleolvastam az iPhone topicba, ott is ezt írta valaki, szóval nem kéne így...
jooker82:
biztos szereti a kockásterítőt, meg a kérdőjeles legót, ilyenek nincsenek androidon... -
Dotcom
aktív tag
a szobatársam iPhone-ja kockásat játszik, ha elfordítja vízszintesbe, egy másodperc múlva már van kép a többlet felületen is ami elfordításkor jelentkezik. Ja, és gyári szüzen is csinálta, szóval nem kell itt jönni azzal, hogy az alma nem akad meg, nem is beszélve arról, hogy ha kézbe fogja nem jönnek az adatok rendesen, lehet akármilyen gyors, ha nincs mit megjeleníteni, ez epic fail
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest