- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Bárcsak jönne ide is, esélyes jelölt lenne részemről!
-
sdd2
veterán
Na ilyen QWERTY-s cuccok kellenének ide is.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
pobacsi
csendes tag
Ha ugyanakkora a kijelző mérete is, akkor a kép alapján maga a ház jóval nagyobb, mint a "sima" verzióé. Egyébként sem vagyok benne biztos, hogy ez egy hiteles kép.
-
Zoz
őstag
Szerintem is jöhetne ide is!
De a korábbi ilyen se jött ide
http://mobilarena.hu/hir/samsung_epic_4g_testet_oltott_a_galaxy_s_pro.html -
wolruf
őstag
Na ezt így, ahogy van venném is meg
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Jakovlev999
csendes tag
2 mag? Nem 4 van az S3-ban?
-
Herzeleid91
csendes tag
Kellesz nagyon Miért nem végeznek a gyártók pl. a honlapjukon egy felmérést hogy az embereknek kellenek e az ilyen telók ?? Vagy valami.
-
mrlujoak
veterán
Pont ez volt az első gondolatom nekem is.
Aztán kerestem a cikkben a képátlót, de csak a felbontás adott.Az S3-hoz mérten (ha a kijelzőméret marad) hatalmas a képen látható készülék...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tjb007
nagyúr
válasz Jakovlev999 #8 üzenetére
Az amerikai változatokban az LTE támogatás miatt a Qualcomm MSM8960 -ja van, nem a Samsung saját Exynos 4 Quad -ja.
Az meg, hogy hivatalosan nem lesz elérhető nem jelenti azt, hogy akinek erre fáj a foga ne tudná beszerezni. Ja, és nem csak azért nem jönnek ilyenek Európába mert a Samsung szerint nincs rá szükségünk.
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Kellene ha normális formája lenne és nem műanyagból készzült volna.
A TW-t amúgy is cserélnémPanni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
őstag
Galaxy S Blaze Q
ennél bonyolultabb nevet esetleg..?"... and I hope you have a great day!"
-
elpatkorado
aktív tag
Nem is olyan rossz, de gondolom USA only.
-
kbencee
aktív tag
Batár nagy dög, de bevállalnám. Kár, hogy nálunk nem lesz.
-
danikollar
őstag
Ezekkel a régiónként kiadott változatokkal szívatják az embereket.
-
Cyberpunk
félisten
Szóval ez is only USA? Na ha most leírnám mit gondolok, ki kéne bannolni, így viszont nem teszem. De azért annyit hozzáteszek, hogy bevehetik a nemes testrészem jó mélyen.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
V.T.CS.
senior tag
na ennek lenne piaca nálunk is.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ezt de utálom!!!
Hahó Samsung, Motorola és többiek!!! ITT VAGYOK, mint potenciális vevő!
N97 óta várok egy normális méretű és tudású, qwerty billentyűzetes telóra! Ébresztő!Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Cyberpunk
félisten
válasz wertigo1984 #18 üzenetére
Én is, sőt az lenne ám a királyság, azonnal vennék is egyet. De szép álom...
Mert szerintük EU-ban nincs piaca, mert itt csak az érintőkijelző, s hogy minél vékonyabb legyen, meg a magok száma számít.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
danikollar
őstag
Az amcsik köztudottan imádják a qwerty-s kütyüket.
-
jake413
csendes tag
válasz DarknessHope #4 üzenetére
Én is azt várom hogy végre megjelenjen egy dual simes QWERTY gombsorral szerelt "normális" okostelefon.
-
IstN
tag
Na ezt a qwerty-t az én ujjaimnak találták ki. Marha nagy a készülék, de a qwerty miatt bejövős. (samsungot alapjában véve nem vennék, de ennél el tudnám viselni ha húzza a zsebem)
Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
DarknessHope
senior tag
jó lenne én még abban is látnék fanátziát hogy külön kiegészítőként lehessen megvenni.. és a telefon oldalán lenne egy dokkoló csatlakozó... igy lényegében a note, az S3 vagy hogy más gáyrttót mondjak a razr maxx-on csak annyit kéne változtatni hogy 3-5 érzékelős csatlakozó lenne a bal oldalán lent vagy középen. a többi maradna ugyanúgy.. és a kiegészítőért még aki akar természetesen fizetni kéne.
igy azért a gyártónak is megérné.Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
wolruf
őstag
válasz Angel1981 #24 üzenetére
Pedig az USA-ban leginkább a Push to Talkot használják, fingjuk sincs a billentyűk használatáról... Bezzeg mi Szóval szerintem a véleményem kikezdhetetlen, kérem a QWERTY-s telefonomat.... valamit máááá Persze ne ősi vassal.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Angel1981
veterán
Nekem is alapvető szempont a QWERTY, és egyre inkább el vagyok kenődve, hogy mennyire hanyagolják nálunk ezeket a telókat a gyártók!
Egyszerűen nem értem, hogy ha már egyszer kifejlesztik azt a pár QWERTY-set jó sok pénzért, akkor miért nem forgalmazzák őket globálisan? Biztos, hogy megtérülne a globális terítés!
Nézegetem az új érintős telókat, és 1-2 kivételtől eltekintve 12 egy tucat!
Áh! -
vicze
félisten
Azért kapnak, mert a szolgáltató így rendeli meg a gyártónál. Amcsiknál a szolgáltató az úr, az van amit ők akarnak, HTC is szinte mindegyiknek külön gyárt, Samsung is és Motorola is, stb. Ez van ezt kell szeretni, ha kell rendeld meg eBay-ről, mivel GMS-es működik nálunk gond nélkül.
-
IstN
tag
válasz Angel1981 #28 üzenetére
meg a fizikai qwerty soha nem fog felérni egy virtuálissal. Én a virtulison sosem tudtam normálisan végigpötyögni egy sms-t, mindíg volt félreütésem. A fizikai qwertynek tuti van létjogosultsága és szeretettel várom a készülékeket.
(legyártani egy globálisan forgalmazandó készletet, sokkal költségesebb mint csak a biztos eladásokra koncentrálni. Inkább a minimum készletet gyártják csak le és a nagy felvásárlói piacon adják ki a készüléket, mintsem legyártson egy globális méretű kampánynak megfelelő készüléket, aztán, meg szénné akciózva is a nyakán marad mert nem fogy el. inkább lemond a plusz "pár darab eladásról", mintsem túl nagy készleteket halmozzon fel és álljon benne a pénze, amit alig tud visszanyerni)
-
wertigo1984
őstag
Ahhha... Teszem fel rendelek egy amcsi T-s (asszem AT&T ) készüléket vacsi újonnan, akkor azt itthon is ugyanúgy fogom a T hálózatán használni? (ki/bejövő hívás, sms/mms, stb...)
Cyberpunkt:
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
micimacko
aktív tag
Valaki mondja már el nekem, hogy miért "jó" a querty-s készülék? Vagyis a teljes fizikai gombsor...
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
tjb007
nagyúr
válasz wertigo1984 #31 üzenetére
"itthon is ugyanúgy fogom a T hálózatán használni?"
Igen, ugyanúgy fogod tudni használni a LTE -t leszámítva.
Az AT&T meg nem egyenlő a T-Mobile USA -val, két külön vállalat.
-
micimacko
aktív tag
Ezt még a régi készülékeknél megértem, de a mai androidos (és gondolom Iphone-nál is van) progik megoldják ezt a "hibát". Swype és SlideIt nevű programokkal sokkal gyorsabban és pontosan lehet gépelni, még csak az sem számít, ha 1-2 karaktert az ember félreüt.
Szóval ezért is kérdeztem, hogy miért van rá szükség...gyorsabban lehet azon programok segítségével írni, mint az ilyen fizikai kütyükkel. Lazán megírok egy emailt, vagy sms-t pillanatok alatt, hiba nélkül. Ha más előnye (ami szerintem ennek tükrében már nem is előny) nincs, akkor megértem, hogy nem erőltetik...fölösleges.
-
Angel1981
veterán
Az első felével teljesen egyetértek, a másodikkal viszont nem!
Nem kell előre annyit gyártani, hogy rászakad a raktárajtó!
Pár kivételtől eltekintve mindig a kereslet határozza meg a gyártás volumenét; a vevők által elfogy a kiskerekből, a kiskerek által a nagykerekből, a nagykerek által az importőri raktárakból, és ennek kapcsán az importőr újabb mennyiséget rendel a gyártól, ami így (újra) beindítja a gyártósorait.Ha egyszer veszik maguknak a fáradságot, és kifejlesztenek egy ilyet az USA piacára, akkor egyszerűen nem hiszem el, hogy ne érné meg nekik azt a pár apró módosítást végrehajtani rajta, ami kapcsán Európában is forgalmazhatóvá válna, és próbaképpen kiküldeni ide egy kisebb szállítmányt!
Az a kevés biztos nem maradna rajtuk, ha meg elfogy, küldenék az újabbat, majd a még újabbat, stb. egész addig, amíg igény van rá! Ezt az elvet követve elkerülhető, vagy minimálisra csökkenthető a "befürdés" esélye! -
IstN
tag
OK, igaz, h fizet a T, de épp ezért nem dobhatja piacra máshol nem, hisz akkor kizárólagosságot (ettől lesz exkluzív) vásárolt a T erre a fejlesztésre/konstrukcióra. Ha nem lenne kizárólagosság, akkor lehet meg sem érte volna kifejleszteni a fizikai qwerty-t. (ha olyan olcsó lenne fizikai qwerty-s telokat gyártani, akkor mindnek lenne olyan tesója.) a gyártásról nem is beszélve, hisz az el nem adott készülékekben áll a pénz és meglepődnék, ha a nem eladott telefonokat recycling címszóval újra szétkapnák (mert a munkaóra stb költségei benne vannak akkor is)
-
IstN
tag
válasz Angel1981 #38 üzenetére
Igazad van, csak ha már a nagyker is kifogy a készletekből 2 hónap mire ujra a kiskerben is kapható lesz a készülék. Ezért kell nagyobb készletekkel kalkulálni, mint a várható fogyasztás, főleg h a versenyhivatal büntet, ha nem tünteted fel, h vmi limitált szériás, mert ha nem irod rá akkor megvannak a jogszabályok az életciklusára tekintve stb. (bocs ez már közgazdaságtan)
-
IstN
tag
válasz Angel1981 #43 üzenetére
Persze, hogy lenne igény. Én nem azt mondtam h nem lenne. De a gyártás ellen egy érv: a Sony 80 dollárt bukott minden egyes legyártott tv-n, úgy h még el sem adta [link]. (legyártani sem éri meg a terméket, nemhogy marketing, meg logisztika, meg stb.)
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Persze, az usákoknak van S4, meg qwerty. Mi meg kapjuk be, örüljünk, hogy luk van a valagunkon, értem én...
-
Angel1981
veterán
Egy cég sem dob piacra terméket úgy, hogy előre tudja, hogy a teljes életciklus alatt végig bukni fog rajta! Egyszerűen értelmetlen lépés lenne!
Ha megéri forgalmazni az USA-ban (márpedig valszeg megéri, különben nem fejlesztették volna ki), itt is meg kell, hogy érje!
Mindegy, nem mi döntünk!
Marad a keserű szájíz, vagy esetleg az eBay....#45: igen, nem működött elsőre.
Bocsi, de biztos voltam benne, hogy a hír friss, ergo nem jó példa ide.
A SONY 20 évig nagyon sokat profitált a TV-kből (gondoljunk csak a Trinitron családra), csak az utóbbi időkben lett problémás számára, és mások számára is a TV biznisz, mert telítődött a piac.
A mobil piac viszont eszméletlen iramban bővül, biztos lenne hely egy ilyen telónak - a 128 millió féle nem QWERTY-s mellett![ Szerkesztve ]
-
IstN
tag
válasz Angel1981 #47 üzenetére
Igazad van: nem dob piacra egy olyan terméket amiről előre tudja, hogy veszteséges. De lehet, h ez épp amiatt nem veszteséges, mert a T kifizette a fejlesztési díjat és mondjuk benyelte az esetleges kockázatokat, mert felvásárolta az össz készletet, a további termelést viszont nem fizette ki előre senki sem. (nah de vége a közgáz és vállalatgazdaságtan óráknak)
Azért jó lenne ha ide is jutna egy jó hw-el megáldott fizikai qwerty-s masina.
[ Szerkesztve ]
-
Orton96
aktív tag
nincs 4 mag
-
Zoz
őstag
Ugyanezért lett nekem Xperia Pro. Előtte próbáltam ismerősök mindenféle tapicska készülékét Applétól-Samsunging mindenfélét, egyik se tudta megbízhatóan megtippelni, melyik betűt akarom eltalálni
Még a régi rezisztív képernyős cuccok sokkal jobbak voltak, ott oldalra fordított ujjal, a köröm sarkával tudtam pontosan célozni. Ezekkel a kapacitív cuccokkal úgy 7" alatt reménytelen...
Netezni is az Opera-ban kurzor billentyűkkel mozgatható "egérrel" szeretek, sokkal kényelmesebb mint a kijelzőt tapicskolva.Xperia Proval az a fő bánatom, hogy a szám billentyűket lespórolták. Meg mondjuk a hw se nevezhető korszerűnek manapság.
-
KillBorn
senior tag
ennek tuti nem 4.8'"-as a kijelzője, max 4"
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
KillBorn
senior tag
válasz danikollar #56 üzenetére
Egyszer.
Kétszer.
Háromszor.
Sztem simán csak a Captivate Glide/Galaxy S Glide ápdételt váltzata lesz. Szal én nem számítanék 4"-nél nagyobb kijelzőre, de tuti nem 4.8"-ra. Ahogy a képet elnézem meg főleg, nagyobb lenne mint a SGS3, és ha 4.8", akkor azok a gombok ott hatalmasak a qwerty-n. Még a design sem hasonlit.
Meg a nevébe is bele kellene tenniük az SIII jelzőt, hogy megdobja az eladásokat. Szal sztem köze nem lesz a S3-hoz (kijelzőméret terén). De mivel US only nem is fontos[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
micimacko
aktív tag
válasz Cyberpunk #40 üzenetére
Akkor nem tudod használni Nálam hibátlanul működik (természetesen nem a sima "beépített" Swype-ot használom, hanem a swype betát, amit csak az oldalukról lehet letölteni bétaként)...persze jó, ha az ember kívülről tudja melyik betű hol van, akkor villámgyorsan megy a gépelés... szinte fel sem emelem a kijelzőről az ujjamat. Először szokatlan a SlideIT után, de pár nap használat után le nem cserélném ilyen querty-s megoldásokra. Nekem semmi előnyt nem hozna. Sőt...megkockáztatom, hogy lassabb querty-vel, mint ezekkel a programokkal.
[ Szerkesztve ]
-
micimacko
aktív tag
Neked is csak azt tudom mondani, hogy nem tudod használni...az ne legyen már a kütyü hibája? Tömegközlekedési eszközökön is látom ahogy az emberek egyesével pötyögik be a betűket, holott az ilyen segédprogramokkal piszok gyorsan lehet írni.
-
axioma
veterán
válasz micimacko #65 üzenetére
Nezd, ugyan nem tini hanem 39 eves vagyok, de programozo, ugyhogy nem technikai analfabeta, aki csak kopkodni akar.
Lehet hogy egyesek piszok gyorsan irnak vele, de egyreszt nekem foleg emailbe nem csak a kozszavak kellenek amiket a szotarban tart a bill, masreszt sms-ben nem fogok haromszoros dijat fizetni az ekezetek miatt (ekezet nelkuli szotarrol meg nem tudok).
Harmadreszt meg en olvasom is amit irok (foleg ha kozbe valaszolgatok a levelnek), ami virtualis bill-nel kimerul kemeny 1.5 sor lathatosagban, enyhen szolva katasztrofa.
Ezen tul meg a keszulekekbol kismillio valtozat van bill. nelkul, nektek van valasztek akik azt szeretitek, miert faj ha mi meg a fizikai billeseket is akarunk? Ha kidobna'k minden tizedik keszulektipust, alig ereznetek meg, helyette a bestsellerekbol lehetne billes valtozat is. -
Gabó75
senior tag
Én is egy normális qwerty-s telóra várok. Az új Motorola Photon Q tetszik is. Engem zavar eleve, hogy a fél képernyőt elfoglalja a virtuális bill. Amikor hosszabb szöveget kell írni a qwerty verhetetlen.
-
cashzoli
aktív tag
Instant must-have!
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
gaben1117
senior tag
Milyen vastag lehet ez?
-
Maxentius
addikt
Már csak ezért is ide kellene hozni ezt a Blaze Q-t.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Kereszhaver
tag
EZ RONDA!Egyszerűen ronda.
-
micimacko
aktív tag
Az ékezetes dolog megoldható...nekem Samsung teló van, és nemrég tudtam meg, hogy amit én ékezetesen írok meg (tehát a szótárnak nem okoz gondot) és küldök el, azt a címzettek ékezet nélkül kapnak meg. Tehát 160 karakterben el tudok küldeni egy sms-t, ami nálam ékezetesen kerül elküldésre, de a címzettek ékezet nélkül kapják meg. Ha jól emlékszem a sms beállításai részénél lehet ezt beállítani.
Nincs azzal semmi gond, hogy vannak olyanok, akiknek szüksége lenne rá, de vegyük észre...nagyon kevés ember van, valószínűleg ez az oka, hogy a gyártók nem nagyon foglalkoznak vele. Ha lenne rá akkora igény, hogy megérje ezeket gyártani, akkor elhiheted, hogy ontanák a gyártók az ilyen telókat.
-
dussy
őstag
Ebből lesz itthon valami?
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest