- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Az ékezetes dolog megoldható...nekem Samsung teló van, és nemrég tudtam meg, hogy amit én ékezetesen írok meg (tehát a szótárnak nem okoz gondot) és küldök el, azt a címzettek ékezet nélkül kapnak meg. Tehát 160 karakterben el tudok küldeni egy sms-t, ami nálam ékezetesen kerül elküldésre, de a címzettek ékezet nélkül kapják meg. Ha jól emlékszem a sms beállításai részénél lehet ezt beállítani.
Nincs azzal semmi gond, hogy vannak olyanok, akiknek szüksége lenne rá, de vegyük észre...nagyon kevés ember van, valószínűleg ez az oka, hogy a gyártók nem nagyon foglalkoznak vele. Ha lenne rá akkora igény, hogy megérje ezeket gyártani, akkor elhiheted, hogy ontanák a gyártók az ilyen telókat.
-
Zoz
őstag
Ugyanezért lett nekem Xperia Pro. Előtte próbáltam ismerősök mindenféle tapicska készülékét Applétól-Samsunging mindenfélét, egyik se tudta megbízhatóan megtippelni, melyik betűt akarom eltalálni
Még a régi rezisztív képernyős cuccok sokkal jobbak voltak, ott oldalra fordított ujjal, a köröm sarkával tudtam pontosan célozni. Ezekkel a kapacitív cuccokkal úgy 7" alatt reménytelen...
Netezni is az Opera-ban kurzor billentyűkkel mozgatható "egérrel" szeretek, sokkal kényelmesebb mint a kijelzőt tapicskolva.Xperia Proval az a fő bánatom, hogy a szám billentyűket lespórolták.
Meg mondjuk a hw se nevezhető korszerűnek manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest