- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Egy cég sem dob piacra terméket úgy, hogy előre tudja, hogy a teljes életciklus alatt végig bukni fog rajta! Egyszerűen értelmetlen lépés lenne!
Ha megéri forgalmazni az USA-ban (márpedig valszeg megéri, különben nem fejlesztették volna ki), itt is meg kell, hogy érje!
Mindegy, nem mi döntünk!
Marad a keserű szájíz, vagy esetleg az eBay....#45: igen, nem működött elsőre.
Bocsi, de biztos voltam benne, hogy a hír friss, ergo nem jó példa ide.
A SONY 20 évig nagyon sokat profitált a TV-kből (gondoljunk csak a Trinitron családra), csak az utóbbi időkben lett problémás számára, és mások számára is a TV biznisz, mert telítődött a piac.
A mobil piac viszont eszméletlen iramban bővül, biztos lenne hely egy ilyen telónak - a 128 millió féle nem QWERTY-s mellett! -
Angel1981
veterán
Az első felével teljesen egyetértek, a másodikkal viszont nem!
Nem kell előre annyit gyártani, hogy rászakad a raktárajtó!
Pár kivételtől eltekintve mindig a kereslet határozza meg a gyártás volumenét; a vevők által elfogy a kiskerekből, a kiskerek által a nagykerekből, a nagykerek által az importőri raktárakból, és ennek kapcsán az importőr újabb mennyiséget rendel a gyártól, ami így (újra) beindítja a gyártósorait.Ha egyszer veszik maguknak a fáradságot, és kifejlesztenek egy ilyet az USA piacára, akkor egyszerűen nem hiszem el, hogy ne érné meg nekik azt a pár apró módosítást végrehajtani rajta, ami kapcsán Európában is forgalmazhatóvá válna, és próbaképpen kiküldeni ide egy kisebb szállítmányt!
Az a kevés biztos nem maradna rajtuk, ha meg elfogy, küldenék az újabbat, majd a még újabbat, stb. egész addig, amíg igény van rá! Ezt az elvet követve elkerülhető, vagy minimálisra csökkenthető a "befürdés" esélye! -
Angel1981
veterán
Nekem is alapvető szempont a QWERTY, és egyre inkább el vagyok kenődve, hogy mennyire hanyagolják nálunk ezeket a telókat a gyártók!
Egyszerűen nem értem, hogy ha már egyszer kifejlesztik azt a pár QWERTY-set jó sok pénzért, akkor miért nem forgalmazzák őket globálisan? Biztos, hogy megtérülne a globális terítés!
Nézegetem az új érintős telókat, és 1-2 kivételtől eltekintve 12 egy tucat!
Áh! -
Angel1981
veterán
Bárcsak jönne ide is, esélyes jelölt lenne részemről!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest