- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Az ékezetes dolog megoldható...nekem Samsung teló van, és nemrég tudtam meg, hogy amit én ékezetesen írok meg (tehát a szótárnak nem okoz gondot) és küldök el, azt a címzettek ékezet nélkül kapnak meg. Tehát 160 karakterben el tudok küldeni egy sms-t, ami nálam ékezetesen kerül elküldésre, de a címzettek ékezet nélkül kapják meg. Ha jól emlékszem a sms beállításai részénél lehet ezt beállítani.
Nincs azzal semmi gond, hogy vannak olyanok, akiknek szüksége lenne rá, de vegyük észre...nagyon kevés ember van, valószínűleg ez az oka, hogy a gyártók nem nagyon foglalkoznak vele. Ha lenne rá akkora igény, hogy megérje ezeket gyártani, akkor elhiheted, hogy ontanák a gyártók az ilyen telókat.
-
micimacko
aktív tag
válasz
Cyberpunk #40 üzenetére
Akkor nem tudod használni
Nálam hibátlanul működik (természetesen nem a sima "beépített" Swype-ot használom, hanem a swype betát, amit csak az oldalukról lehet letölteni bétaként)...persze jó, ha az ember kívülről tudja melyik betű hol van, akkor villámgyorsan megy a gépelés... szinte fel sem emelem a kijelzőről az ujjamat. Először szokatlan a SlideIT után, de pár nap használat után le nem cserélném ilyen querty-s megoldásokra. Nekem semmi előnyt nem hozna. Sőt...megkockáztatom, hogy lassabb querty-vel, mint ezekkel a programokkal.
-
micimacko
aktív tag
Ezt még a régi készülékeknél megértem, de a mai androidos (és gondolom Iphone-nál is van) progik megoldják ezt a "hibát". Swype és SlideIt nevű programokkal sokkal gyorsabban és pontosan lehet gépelni, még csak az sem számít, ha 1-2 karaktert az ember félreüt.
Szóval ezért is kérdeztem, hogy miért van rá szükség...gyorsabban lehet azon programok segítségével írni, mint az ilyen fizikai kütyükkel. Lazán megírok egy emailt, vagy sms-t pillanatok alatt, hiba nélkül. Ha más előnye (ami szerintem ennek tükrében már nem is előny) nincs, akkor megértem, hogy nem erőltetik...fölösleges.
-
micimacko
aktív tag
Valaki mondja már el nekem, hogy miért "jó" a querty-s készülék? Vagyis a teljes fizikai gombsor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest