- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Valentino K. #34 üzenetére
Szerintem meg kiragadtál 1 apró részt a mondandómból és felfújtad mint egy lufit. Én kifejezetten csak a mobilpiacról beszéltem te meg jössz itt a monitor meg gépkocsi példáiddal
"Ez csak jó nekünk, sőt, kb. ez húzhatja ki az emberiséget a szarból, de ez már nagyon más téma." Hát és még te beszélsz nekem a hülyeségről...
Részemről vita lezárva nem szólok hozzá többet a témához...
-
Xaels
félisten
Kifejezetten tetszik a formaterv, egyedül az a bazi nagy és ronda Samsung felirat bántja a szemem. Lehetett volna annyival nagyobb a kijelző
Mondjuk a gyártó miatt eleve kiesik nálam, de ez egyéni szoc.prob.
Amúgy meg lassan ott vagyunk, hogy dobálják az erősebbnél erősebb hardvereket a mobilokba, de közben a lényeges és sokat használt funkciók szinte semmit sem fejlődnek, talán a legutóbbi ilyen ami említésre méltó az a Wi-Fi Direct. Azon kívül dobálóznak a számokkal, de mit látunk: hiába ott a 8mpx-es kamera ha ugyanolyan maszatot csinál mint a 3-4 éves 1-3mpx-es társai(persze van 1-2 kivétel mint az N8 vagy az Innov8). Valamelyik nap arról beszéltünk haverral a Honeycomb kapcsán, hogy tök jól néz ki meg minden, de az eyecandy-n kívül semmi olyat nem láttunk ami nélkül elképzelhetetlen az életünk. A jelenlegi Android csúcstelefonok is(ha kibírják) bőven jól használhatóak lesznek 2-3 év múlva is mert a Tegra meg a 2magos processzorok túl sok pluszt nem hoznak magukkal. Ezek is csak számok amikkel jól lehet dobálózni, de a lényegi funkciókat semmivel sem tudják jobban ellátni mint a jelenlegi elérhető felhozatal. Az operációs rendszer is kb. ugyanez. Ezekre a geek-eken kívül szerintem senki sem izgul fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest