- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuji82
tag
Sziasztok!
a Galaxy S2-ön 4.1.2-es android van és azóta mióta ezt feltettem kb 3-4 másodperc mire megnyitja a névjegyeket.
Találkozott már valaki ezzel a problémával, tudok tenni ellene valamit?
Köszi!
-
sziasztok tudtok az árárol már valamit?Jobb mint az LG optimus 2X?
-
moco22
aktív tag
találtam új infót. hogy mennyire igaz...
GS2 -
moco22
aktív tag
Igen, a telefonok fejlődnek, a processzorok, kijelzők is, de valahogy az akksival nem foglalkoznak mélyrehatóan. Azok leragadtak. Pedig nem ártana ott is valami újítás mostmár. Inkább a kijelzőn spórolnak energiát, - az újabb kijelzők kevesebbet fogyasztanak címmel - minthogy az akksikat is egy kicsit felturbóznák. Biztos meg van rá a magyarázat.
-
moco22
aktív tag
-
rob400
csendes tag
Szeretném ha az ilyen "erõgépek" méltó akksit kapnának. Az energiafaló komponensek kerülnek bele egymás után, az akksik meg a saját határaikat feszegetik a hordozhatóság megtartásával.
-
ilyen_85
senior tag
Szepnek szep csak most majd tudja is azt ami a dobozan olvashato... Iszonyat duhos vagyok a samsungra amiert igy elszurtak a gpst es a wifit az sgs-ben.
Szanalmasnak erzem hogy errol nagyon hallgatnak es le se sz@rjak a duhos vasarlokat... Kar, mert egyebkent nagyon szeretem
Legalabb a pentile matrixot javitottak, remelem a gpst, wifit nem lesz pofajuk ISMET elszurni, kivancsi vagyok ebben a telefonban mi lesz a hiba.
(felek tenyleg 4.5es kijelzoje lesz, samoled plusz ide vagy oda, ekkora kijelzo, 2 magos proci komolyan belefog harapni az aksiba)
-
Robertoq
őstag
Egyelőre nincsen minden részlet megerősítve, de elképzelhető, hogy a Galaxy S2-ben egy hatalmas, 4.3 inch képátlójú, 1280 x 720 (!) 720p-s HD felbontással bíró S-AMOLED+ kapacitív megjelenítő fog kerülni (erről már folytak a találgatások júliusban is), 340 ppi-s pixelsűrűséggel. Ez - mondhatjuk úgy - még az iPhone 4 IPS kijelzőjét is lealázza, mindenféle tekintetben: felbontásban, méretben, és pixelsűrűségben is (a 4-es alma 326 ppi-s pixel density-vel bír.)
Erre nagyon kíváncsi leszek, ez érdekesebb számomra mint a proci -
leslieke
Jómunkásember
Ez határozottan jobban néz ki, mint az elődje.
-
Rickazoid
addikt
Ennek sincs QWERTY-je, de miért nem fér bele egy Galaxy verzió billentyűzettel? Tényleg nem jött eddig pletyka egyetlen egy QWERTY-s telefonról sem kétmagos processzorral? Az utóbbi időben csak a Motorolától láttam ilyesmiket, még a mostani kategóriákban, Samsungtól egyről se tudok (főképp a csúcskategóriában). Ennyire kicsi a kereslet? Szomorú leszek, ha se 5"-os csúcsmobil, se normális QWERTY-s csúcsmobil nem kerül piacra a idén, pedig ezt leszámítva szép kis okosságokat fejlesztenek.
-
Segal
veterán
Nem lehet csak úgy véletlenül kihagyni egy LED-et a telefonból az tudatos döntés volt mert már akkor tudhatták hogy majd a következő (most nem erre hanem a Nexus S-re gondolok) meg fogja kapni és az lesz az egyik nyálcsorgató hogy megvegyék. Ebbe is nyilván lesz olyan ami kimarad vagy kezdetlegesebb lesz és már most tudja a Samsung hogy a következő meg azzal fog többet tudni.
Ebből ami jön az MWC-n már tutira létezik prototipus, a következő ami jön majd már végleges specifikációval rendelkezik, már a szoftverén dolgoznak miközbe már annak az utódán is dolgoznak csak ott még hardver terén miből és mi kerüljön bele de nagyvonalakba már megvan. -
xdx@
aktív tag
Remélem a hátlap anyagának minőségén is változtatnak mert az volt a legnagyobb hibája az elődnek.
szerk.: unibody jó lenne. -
Zunex
tag
Na ez már durva telefon lesz! A sima Galaxy' S is jó lett, de erre kiváncsi leszek. Lassan már a Crysis fog menni a mobilokon..
-
RaveForce
veterán
most azon gondolkodtam el, h a nexus s-t ezzel a vassal kellett volna kitolnia a google-nek, hiszen anno a nexus one-t a galaxy s megjelenéséig nem nagyon verte semmi, az is csak graf-ban de azért ugy okoskodtak a guglinál az optimalizácioval h még igy is a leggyorsabb teló legyen pl szintetikus teszteken nagyjából, a legfrisebb android kiadással, ehhez képest a most kiadott nexus s-t már a most bejelntett nagyágyuk helyben hagyják, milesz még az egy éves termékciklus alatt... az meg sztem kcisit gáz a googlenek h a referencia telójuk majdan sebességben csak a sokadik a többi android szörny mögött, hacsak nem változik félévre a nexusok mandátuma
és nyáron jön a következő esetleg..
-
plus44
veterán
Srácok lesz dolgotok az MWC-n rendesen!
-
zsoltti
senior tag
Erre már le cserélném az enyémet
-
Morden24
nagyúr
Most nem azért, de egy ember érdeklődése is véges. Ezzel az erővel elvárhatnád azt is, hogy aki a WP7 topikban trollt üt, az menjen át az sg-re, meg a handras.hu-ra, meg esetleg az indexre is trollt ütni.
Olvastam anno Bocha megjegyzését, én ettől függetlenül tudom osztani elég nagyrészben moonman meg Erdoke véleményét, és nem csak MS szemszögből (megjegyzem, nekik sem csak MS-szemszögből volt parájuk). Ha jól emlékszem, a külön iPhone topik is kiemelt figyelemmel kísért volt, mert annyi trollt még Hermione és Legolas együtt is nehezen intézne el.
Szóval azért nem úgy kéne mennie ennek, hogy ha az egyik asztalon ott a kaka, akkor minek ugatnak a másiknál, ha rászarnak az övékre is... -
DANCE CSÉ
csendes tag
Remélhetőleg nem ezzel a külsővel fog piacra lépni, a samsung minden olyan teloja aminek csináltak utódot, szinte teljesen hasonló volt annak elődjével. Most ami aktuális az sztem a WAVE
Sztem kap egy jobb kamerát, vakut, picit hosszabb, szélesebb és vastagabb lesz mert ugye két magos XD A kinézet visznt megfog egyezni a sima GS-sel -
Morden24
nagyúr
Én azt mondom, hogy a fosszilis üzemanyag méltó utódja az, ami utóbbi jó tulajdonságait megtartva (relatíve kötetlen és egyszerű tankolás) képes további előnyöket prezentálni.
Természetesen ha holnap puff jön az áttörés, akkor tőlem lehet elektronyos-akkus is az autó. ha puff holnap jön az áttörés, tőlem lehet Mr. Fusion is, és majd beledobálom a tojáshéjat meg a kólásdobozt.
Viszont jelenleg nem megoldott, ellenben olyan kutak már most is vannak, ahol tankolhatsz hidrogént. -
joey04
titán
ez tiszta, de attól még tartom, hogy pl amit Bocha is írt, moonman, erdoke nagyon ráugranak az ilyen témára, holott a többi rendszernél is van nem 1 nem 2 bulváros cikk. iphone más tészta, pl a mai lol amit olvastam, egyik topikban benyögi az értelmes, hogy az új antennával már telefonálni is lehet? a másik topikban meg győzködi népet a másik értelmes, hogy ennek aztán semmi baja.
-
floatr
veterán
válasz
#16820480 #58 üzenetére
Egyszer olvastam egy villanytrabantról, aminek ugyebár meghagyták elég sok mechanikus elemét, így a sebváltót is. Csak másodikban tudtak vele elindulni, mert egyesben akkora nyomatékot dobott, hogy eltört mindent. Mellesleg nem is volt nagy szükség a váltóra az elektromotor nyomatékeloszlása miatt, csak nem akarták totál szétcsapni az ótót. Nade lekopok a témáról
-
Morden24
nagyúr
Na most tisztázzuk: a megfelelő topikban a megfelelő védelmezők ugranak rá a megfelelő trollokra.
Másrészről meg már elnézést, de a kommentemben pont arra kívántam utalni, amit moonman tegnap nagyon jól kiparodizált, hogy tökéletes rendszer nincsen, de érdekes módon az trollok szívesen megfeledkeznek 1. arról, hogy az ő portájukon is van kaka 2. ilyenkor nincsen ám statisztikai adat, reagálási sebesség, érintettek száma stb, de ha az ő kedvencük van fikkantva, akkor ezek nélkül kussolj, mert különben hazugság (esetleg be kell mutatnom egy-egy iPhone-topik működését...?).Szóval nem, nem gondolom, hogy a nethiba kisebb gáz, mint az sms-rulett. Én azt gondolom, hogy száni kategória lehozni egy ilyen hírt, aztán még szánibb, hogy egy csomó ember ezt úgy fújja vissza, hogy a címen kívül (ami, mint kiderült, bulváros) nem olvasott semmit. Ebből továbbfejtve pedig nagyonszáni kategória beköpni egy tök normális kommentre egy ilyen trollkodó ovibalhés selejtet.
Tiszta?
-
joey04
titán
és erre az az ösztönös reakció, hogy azonnal védeni kell, mint az a topikjában is látható? Bulváros cím? igen. A többi rendszernél is ilyen cikkek jelennek meg, hiszen kell a kattszám. Csak ott nem vetődnek rá ilyen vérmesen, mint a MS védelmezők szokták, az a pár max 3-4 ember, akik között ott vagy te is. objektivitásról annyit, hogy az itt felhozott példa is részrehajlásról tanúskodik, hiszen ha már választani kell, inkább menjen félre pár sms, az még mindig olcsóbb, mint ha a wp7 féle hiba jön elő. és egyik hibáról sem érkeztek tömeges panaszok a hír(ek) előtt...
-
floatr
veterán
Azt eddig is lehetett tudni h elektromos autókhoz már csak az áttörés hiányzik az energiatárolás terén. De tegyük fel ez rövidesen megoldódik, akkor nehéz elképzelni ugyanezt a "tankolási" módszert mondjuk akkuval? Egyébként lett volna neked problémád a sebváltóval és tsaival, és egyből ordítva hánynál minden rokon megoldástól
-
FRENK1988
veterán
Mitől több ez az SAMOLED Plus?
-
Morden24
nagyúr
válasz
#16820480 #50 üzenetére
amúgy nyilván ehhez valami áttörés kéne az akkumlátorok terén. ha mondjuk egy aktatáskányi térfogatban tudnának akkora töltést tárolni, az jó lenne.
Na, pont arról beszéltem, hogy a hidrogénes megoldáshoz kevesebb sci-fi kell, hogy normálisan működjön. Az, hogy mit sikerül összehozni tizenhuszonsokon év múlva, azt én nem tudom
az általuk kibocsájtott vízgőz hatással lenne-e a lokális klímára
Jelenleg olyan meghajtásról nem tudok, ami szemetet eszik és pandabébiket pöfög ki, szóval a rendelkezésre álló elérhető lehetőségek közül ez tűnik számomra a leginkább élhetőnek. Az akksik előállítása sem éppen környezetbarát, és az elektronyos hajtott kocsi emellett is csak annyira tiszta, amennyire az áramforrás az. Azért érdemes átgondolni, mekkora plusz terhelést ró a hálózatokra a munkakezdés utáni / munkaidő utáni szakaszokban a miljom autó, amit mindenki bedug tölteni.
Azért ez egy sokkal több komponensű kérdés, kicsit bonyolultabb a megoldása, mint a fenti kommentben említett "Elbaszott világban élünk sajnos" -
törölt tag
megfelelő daruval ki lehet azt emelni néhány perc alatt.
amúgy nyilván ehhez valami áttörés kéne az akkumlátorok terén. ha mondjuk egy aktatáskányi térfogatban tudnának akkora töltést tárolni, az jó lenne.
amúgy a hidrogén is macerás, mivel nem a Nap felszínén lakunk, így ritka elemnek számít, leginkább csak valami bontásával lehet hozzájutni, ehhez meg megintcsak energia kell, plusz drága is. meg arról sem olvastam, hogy ha a jelenlegi autómennyiséget lecserélnénk hidrogénesre, akkor az általuk kibocsájtott vízgőz hatással lenne-e a lokális klímára. -
Jadro
veterán
Nem rossz, nem rossz, de még borsódzik a hátam a 4-esnél nagyobb kijelzőktől. Mondjuk SGS előt a 4-es mérettel is így voltam.
NFC= Need For Cpeed.
-
-
Morden24
nagyúr
A Napelem nem elég praktikus?
De, ha a napi közlekedés folyamán a töltést megoldják, vagy ha napfénytetőt építenek minden garázsra
(#43) sheratan: Izgalmas lesz, szép nagy akksikat kell majd cserélni a kutakon percek alatt. A Tesla Roadster ESS-e fél tonnát nyom, és így legalább van valamennyire normális üzemidő azaz izé, hatótávolság, mert az ilyen Wiz meg egyéb szánalmak menjenek a pokolba.
-
Davidoff91
aktív tag
Húúúú nagyon bejövős ez a minimalista, fekete téglatest formaterv, remélem ilyen marad.
-
Xaels
félisten
-
Magnum_
nagyúr
eddig szép
-
törölt tag
hát, mondjuk egy túlnyomásos hidrogénes üzemanyag tartály nagyon megnyugtató lehet egy karambol során, mert az tényleg felrobban a legkisebb szikrától, (szemben a benzinnel, ami csak hollywoodban viselkedik így).
jó lenne a dlog, csak szerintem nagyon drága lehet biztonságosan megoldani.amúgy a több órás töltést is meg lehet könnyíteni szabvány akksikkal, és töltőállomáson cserével percek alatt.
-
^Clown
addikt
Nekem ez nagyon nem tetszik... Na de majd meglátjuk, ez egy elég rossz minőségű fotó, plusz valószínűleg csak valamilyen prototípus.
-
BoB
veterán
válasz
kristof83 #17 üzenetére
Nexus S-t az expansys-tol mar tudsz rendelni, de egyenlore nagyon draga. Vagy ebay, de akkor meg nem igazan van garancia. Hacsak valakivel meg nem tudod beszelni hogy visszapostazod es intezze el...
En is ot varom egyebkent. Felve szereztem be a Nexus One-t mert hogy nincs sense vagy mas rajta mert az hu de nagyon jo ha van (mert ugye mindenhol ezt olvasni). Aztan miutan meglett rajottem hogy abszolut nem hianyzik nekem semmifele sense vagy barmi mas bor, es ezek utan eldontottem hogy csak es kizarolag Nexus szeria.
-
BoB
veterán
válasz
osztraksajt #8 üzenetére
El kell fogadni a tenyt hogy ez nem sima, hanem okostelefon. Es elavulas tekinteteben olyan mint a szamitogep. Kijon, egy ev mulva mar nem annyira jo, ket ev mulva mar elavult. Ez van.
Tudom hogy ez a nagy atlagnak nem jo mert nem tud evente uj telefont venni, de meg mindig jobb mintha csak 5 evente lenne elorelepes technikailag. Akkor meg mindig a Pentium III-nal tartanank kb. Meg a Quake 3 es a tobbi 10 evvel ezelotti szoftverek lennenek a menok, az ujdonsag.
-
Morden24
nagyúr
Nem a feldolgozás, vagy a logisztikai folyamatok bonyolultságára gondoltam, hanem az üzemanyag pótlásának praktikusságára.
Egy pár perc alatt véghezvihető tankolás nem hasonlítható ahhoz, mintha helyhez lennél kötve órákig, míg feltöltöd teszem azt a Teslád 6800-akármennyi akksiját, hogy megtehess újabb pitiáner 300 kilométert... -
Morden24
nagyúr
válasz
Valentino K. #34 üzenetére
Az is nyilvánvaló, hogy miért nincs még mindenkinek elektomos autója, holott a technológiák
Más téma, de kell a frásznak az elektromos autó. Hidrogénmeghajtás, vagy semmi.
Az elektromos autó egy botrányos visszalépés a fosszilis üzemanyagok használatának praktikusságától. Nem mellesleg az áram, amivel 12 órán keresztül töltöd a kocsit, is jön ám valahonnan -
Xaels
félisten
válasz
Szerintem meg kiragadtál 1 apró részt a mondandómból és felfújtad mint egy lufit. Én kifejezetten csak a mobilpiacról beszéltem te meg jössz itt a monitor meg gépkocsi példáiddal
"Ez csak jó nekünk, sőt, kb. ez húzhatja ki az emberiséget a szarból, de ez már nagyon más téma." Hát és még te beszélsz nekem a hülyeségről...
Részemről vita lezárva nem szólok hozzá többet a témához...
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Még egy pár év és atomenergia lessz a telefonokban.
-
Valentino K.
senior tag
Hülyeséget beszélsz, már ne haragudj. Magadból indulsz ki.
Ennyi erővel mi a tökömnek LCD monitor, ha egy sima CRT-n is ugyanúgy meg tudod nézni a kevenc oldalaidat, vagy meg tudod nézni a leveleidet.
Örülni kéne, hogy a technológia irdatlan tempóban fejlődik(persze én se értek egyet a mp körüli fölösleges parasztvakítással).
Ez csak jó nekünk, sőt, kb ez húzhatja ki az emberiséget a szarból, de ez már nagyon más téma. Ennyi erővel menjünk vissza és éljünk barlangokbanAz meg nyilvánvaló, hogy miért nincs tökéletes telefon, miért van 1-2 olyan szolgáltatás, ami hiányos.
Az se véletlen, hogy miért nincsenek még sorozatgyártásban a vékony de nagy kapacitású akksik. Az is nyilvánvaló, hogy miért nincs még mindenkinek elektomos autója, holott a technológiák már rég lehetővé tennék a sorozat gyártást...Elbaszott világban élünk sajnos
-
Solar_Wind
senior tag
Azzal a Samsung nagy felirattal úgy néz ki, mint egy Samu LCD tévé összenyomva
Egyébként tetszik a formaterv, 4,5 viszont nekem spec nagy lenne. -
Remélem ebbe nem olyan gány GPS-t tesznek, mint az elődjébe
-
parkr
őstag
válasz
Valentino K. #29 üzenetére
jól nézne így ki, az biztos
-
Valentino K.
senior tag
Hát, remélem, hogy nem változtatják meg a design-t, ez baromira tetszik. Első olyan Samu teló, amit tényleg elfogadnék
-
Xaels
félisten
Kifejezetten tetszik a formaterv, egyedül az a bazi nagy és ronda Samsung felirat bántja a szemem. Lehetett volna annyival nagyobb a kijelző
Mondjuk a gyártó miatt eleve kiesik nálam, de ez egyéni szoc.prob.
Amúgy meg lassan ott vagyunk, hogy dobálják az erősebbnél erősebb hardvereket a mobilokba, de közben a lényeges és sokat használt funkciók szinte semmit sem fejlődnek, talán a legutóbbi ilyen ami említésre méltó az a Wi-Fi Direct. Azon kívül dobálóznak a számokkal, de mit látunk: hiába ott a 8mpx-es kamera ha ugyanolyan maszatot csinál mint a 3-4 éves 1-3mpx-es társai(persze van 1-2 kivétel mint az N8 vagy az Innov8). Valamelyik nap arról beszéltünk haverral a Honeycomb kapcsán, hogy tök jól néz ki meg minden, de az eyecandy-n kívül semmi olyat nem láttunk ami nélkül elképzelhetetlen az életünk. A jelenlegi Android csúcstelefonok is(ha kibírják) bőven jól használhatóak lesznek 2-3 év múlva is mert a Tegra meg a 2magos processzorok túl sok pluszt nem hoznak magukkal. Ezek is csak számok amikkel jól lehet dobálózni, de a lényegi funkciókat semmivel sem tudják jobban ellátni mint a jelenlegi elérhető felhozatal. Az operációs rendszer is kb. ugyanez. Ezekre a geek-eken kívül szerintem senki sem izgul fel.
-
skajwa
senior tag
Remélem nagyon nem módosítanak a design-on!
-
Morden24
nagyúr
válasz
Gabi 8906 #22 üzenetére
Létezik maga a hiba, MS már vizsgálja.
Úgy látszik, páran szeretnek egyből világméretű katasztrófát beállítani, ha olyan brandről van szó, amit nem kedvelnek. Az olyanok esetén, amiket meg lájkolnak, ott az sem gond, ha szintén ezer hasonszőrű hiba van elszórva... nulla objektivitás rulez. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
cowboy_bebop #19 üzenetére
Én is olvastam erről a jelenségről, de win7 tulajokat nem hallottam hogy panaszkodnának....
-
Morden24
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #19 üzenetére
Miért, neked olyan sok kessed van, hogy nem zavar, ha az Android sms-rulettezik?
És ezzel rekesszük is be a szánifesztivált, ha kérhetem. -
Morden24
nagyúr
Az aktuális iPhone teljes mértékben le van kerekítve, semmi szögletes nincsen benne - csak a hátlapja sík, de attól még nem lesz szögletes.
Egyébként ez a Samu jól néz ki (formára... hogy az ki szerint volt remek ötlet, hogy a logotípia és a gombok egy elemre kerüljenek, ráadásul előbbi ilyen hangsúlyos méretben, hát azt nem tudom, de nem volt komplett, az tuti). WP7-et rá, aztán kérem is.
-
kristof83
aktív tag
És a Nexus S mikortól lesz itthon kapható?
Arról nincs valakinek valami info-ja?
Sajna még sehol nem találtampedig beruháznék egyre szivesen.
3 kiszemeltem van, de nem tudom melyiket válasszam (Nokia N8, vagy egy fehér Xperia X10, vagy a Nexus S). -
keIdor
titán
Jól néz ki, csak ne legyen már 4.5, inkább 4.3...
-
osztraksajt
őstag
Nem feltétlenül használhatóságban való elavulást értettem ezalatt.
Nyilván a fejlesztők támogatják, egyértelmű, én inkább a gyártó támogatásától tartok. Miután kijött az utódmodell, a firmware fejlesztésre szokott köbösen csökkenő erőforrás jutni. Nyilván nekik már csak az utódmodellre éri meg koncentrálni, azok eladását fogják újabb fícsörök leprogramozásával tolni, hogy a arra csorogjon mindenki nyála és cserélje le a már kevesebbet tudó elődmodellt.
Máskülönben nem lenne minden 3. hír ez (és ezt tényleg nem pejoratívan írom) :
"Lesz x.x fw az xy készülékre."
"Mégse lesz x.x fw az xy készülékre."
"Valamelyik blogon azt írták, lesz x.x fw az xy készülékre."
"A yz ország területi igazgatója azt nyilatkozta hogy mégse lesz x.x fw az xy készülékre."
stb. -
rizso
addikt
Valaki nagyon szeretne egy HD2-re hajazó Samsungot
Nagy valószínűséggel maradnak a "Galaxy-család" jellemző vonásai/formavilága...
-
j-cool
tag
válasz
osztraksajt #8 üzenetére
Miért avulna el? A fejlesztők úgysem fognak azonnal a kizárólag kétmagos procikra koncentrálni, hiszen akkor maguk alatt vágnák a fát. Addig amíg megcsinálják az adott programot a sima Galaxy S-re is addig miért lenne elavult? Minnél több embert ér el egy fejlesztő annál nagyobb a haszna, így biztos lehetsz benne, hogy a több tízmilliós példányszámban eladott Galaxy S még egy darabig nem lesz elavult.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
osztraksajt #8 üzenetére
Én pl sírva nem fakadok.
Nem is vettem drágán a telót. Bár a vaku miatt kissé irigylem az új jövevényt....
-
Rém
tag
Vajon az ezt követő modellnek a továbbfejlesztett kijelzőjét milyen szuperlatívusszal fogják elnevezni? Hiper Szuper Amoled Plusz? De a 3D biztos fog benne szerepelni, azt most nagyon veszik a népek!
-
osztraksajt
őstag
Oly szédületes ütemben dobálják ki az újabbnál újabb telókat, hogy aki bevásárol 2 évre hűségesküvel egy galaxy S-t, (és ugyebár annyira geek, hogy ez megér neki akkora nagyságrendű lóvét) sírva fakad hogy megy el mellette a technika. Persze még mindig jó a GalaxyS, de 2 év múlva aki most vette karácsonyra...
Lehet ezért a szemléletért vagyok el még mindig az SE K750-el?
-
Segal
veterán
Most komolyan ebben a cikkben mi volt az újdonság? Ez már több hónapja kering a neten csak sokkal több műszaki adattal.
Rá is lehet keresni Samsung i9100 S2 néven de azért a föbb adatok.
Az a 2 magos proci az Cortex-A9 Orion lesz, a kijelzőhöz még hogy 4.3 asat emlegetnek (én már nem zárom ki a 4.5-set sem mert a múltheti samu azt kapott), 8 megapixeles ledes kamera és 1080p felvétel és lejátszás, minimum 1500-as akksi de itt is kiindulva a múltheti samuból az 1750 tűnik reálisnak. -
CygnusX
tag
Így ez a látványterv-telefon első ránézésre akkorának tűnik, hogy ezen is simán meg lehetne sütni egy pizzát...4" feletti kijelzőt jósolok neki
De formára viszont tetszik, kár, hogy valószínűleg olyan irányba variálják a készüléket megjelenésig, amíg a laikusok is meg nem mondják róla, "ez a galaksziess testvére"
-
chabusch
tag
az aktuális ájfón pont nem lekerített cucc, hanem ilyen szögletes. De annyiban igazad van, hogy végre nem a kopipészt volt a designer dolga.
-
Kirrr
aktív tag
Ez miért néz kiilyen jól?
Végre nem iphone féle lekerekített a cucc. Tetsick!
-
Ricardo
titán
Ez szépre sikeredett. Végre nem az unalomig ismételt "szappan" forma.
A 200 dollár alatti okosokra is kíváncsi leszek.
-
NFC?
az mit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest