Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
válasz
Monya78 #11982 üzenetére
Jól teszed h kipróbálod hogyan viselkedik a Te telódon. Nálunk rendben teszi a dolgát. Nyilván a teljes verzió sokkal jobb képminőséget hoz majd mint a Lite ha rendben működik a mobilodon. Gyakorolni kell majd vele, megnézni a benne rejlő lehetőségeket. Fotográfus vagyok, tényleg jobb képeket készít a párom ezzel az appal mint a gyári lehetőséggel de már régóta csak ezt használja, nyilván kiismerte. Sok sikert!
-
eurolac
senior tag
válasz
Monya78 #11958 üzenetére
Szia! A feleségem használt ilyen telót. Számára ez a kamera app vált be korábban akcióban (lehet ingyen) jutottunk hozzá. Ő jobban szereti ill. szebb képeket is készít mint a gyári app. Pl.: gyorsabban mozgó gyerekek esetében van sport mód rajta azzal nem mozdulnak be annyira a képeken. Stb., stb.....
-
eurolac
senior tag
válasz
gergelyv #11416 üzenetére
Szia! A feleségemnek van ilyen telója. Okosórával használja nincs ilyen problémája. Nekem S21 FE van és ugyan ezt csinálja a Bluetooth mint amit leírtál. Merül is az akku rendesen. Okoskarkötővel. Érdekes módon Bluetooth JBL hangszóróval stabil a kapcsolat. Nem értem a dolgot és nem tudom mi lehet a megoldás. Talán 13-as bug majd javítják. Én beküldtem hibának....
-
eurolac
senior tag
válasz
eurolac #11283 üzenetére
Ha valaki hasonló módon járna: a 13as frissítés után a Viber és a telóhoz kapcsolódó óra között szakadt és újraépült random a csatlakozás, ez élesztette fel az AOD-ot, hogy állandóan kint legyen. A Viber újratelepítése és a Zepp alkalmazás frissítése úgy néz ki megoldotta a problémát. Legalább nem kell gyári visszaállítás ha minden igaz.
-
eurolac
senior tag
válasz
Rigormortiis #11281 üzenetére
A feleségemnek vettünk ilyen telefont. Tegnap én is ráengedtem a 13-ast. Azóta nagyon merül. Az AOD úgy van beállítva, hogy csak akkor lássuk, ha valami eseményt kell látni. 12-vel jól működött, itt hiába van ez az opció megadva a telefon zárolása után nemsokkal állandón mutatja az órát (aktív AOD) pedig semmi eseményt nem kellene jeleznie.
Kiveszem beteszem, újraindítás meg volt.
Én megpróbálok egy gyári visszaállítást ma vele, mert ez így nem OK.....12vel minden is jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest