Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
leslien
üzenetére
iPhone 8. Egy ideje a Samu előtt is iPhone-os voltam, csak nagyon megtetszett az S20 FE. (Jó ideje vagy iPhone vagy Samsung vagy Huawei telefonjaim voltak, a Huawei a GMS hiánya miatt kiesett, maradt a Samu és az Alma)
Most egy időre elment a kedvem. Tudom, emiatt nem kell az összes Samsungot leírni, de visszajöttem így a számomra biztonságosabb terepre. Majd talán később lesz még Samsung, de bármelyik modell lesz az, soha többé Exynos. -
Badboys
őstag
válasz
leslien
üzenetére
Nem tudom mennyire lenne járható. Nekem jó tapasztalatom van a TMX el. Volt egy huawei watch2 órám. Sem frissítés semmi nem jött rá sőt a vétel után talán 1 évre le álltak a gyártással. Garanciáztattam nem tudták javítani. Igaz nem egyik napról a másikra ajánlottak cserét amit nem fogadtam el. Annyira egy rühes cég volt a huawei, hogy mondtam nekem egy gombostű sem kell tőlük. Kaptam egy csere utalványt. Mondjuk azt nem tudom, hogy milyen az alkatrész ellátás erre a telefonra. Az említett órát nem tudták javítani. Talán várni kellene.
-
Zalcsika80
kezdő
válasz
leslien
üzenetére
Ez igaz. De akkor is ami jár az jár.
A másik pedig az, hogy fél éven belül termékszavatossagra hivatkozva nem a vevőt terheli a bizonyítási kényszer hogy szart kapott, hanem az eladónak kell bizonyítani hogy a termék megfelel minden gyári specifikációnak. Azt hiszem a 45 fokos hőmérséklet miatti forrosodas csupán egy gyári böngészőt használva nem tekinthető normál gyári megfelelőségnek. Ha mégis, akkor ezt nyilvanossagra kell hozni hogy a vásárló mérlegelni tudjon vásárlás előtt. -
Zalcsika80
kezdő
válasz
leslien
üzenetére
Azt értem, csak mi a hivatalos kibúvó a 2 év alól? Ez érdekelne. Mert 5 hónapja elvileg a te telefonodra is 2 év járna, ha Magyarországon vásároltad és 200k felett volt az ára.
Egyébként meg más a jótállás és más a termékszavatossag. Ez utóbbi minden esetben 2 év. És én már csereltettem ki így 30 ezer forintos DVD lejátszót 16 hónap után, amire csak 1 év jótállás volt. Az eladó csak lesett amikor kiejtettem a számon a kellekszavatossag és termekszavatossag szavakat. -
PeterPH
senior tag
válasz
leslien
üzenetére
2021 januárjától a jótállás időtartama a termék árától függően sávos lett:
10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év
100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év
250 000 forint eladási ár felett három év.
Ettől csak a fogyasztónak kedvezőbb irányba lehet eltérni. -
patomi
őstag
válasz
leslien
üzenetére
Miért lenne baj nekem? Elégedett vagyok a telóval, meg sokan mások is biztos. Biztos az is, hogy valamit elkeféltek ezzel a procival a történtek fényében. Nem vitatom.
Kikapcsolt takarékos móddal használom most és (igaz buta játék) de játék alatt sem melegszik.
Amugy meg azt kérdeztem, hogy baj-e, hogy megkérdeztem. -
-
Badboys
őstag
-
Namelesske
addikt
válasz
leslien
üzenetére
Ebből 1 hónapos fing fűrészelés lesz, de ne legyen igazam.
Azért jó lenne valaminek egyszer nyerni Döbrögivel szemben.
"Namost ha a szerviz visszadobja, hogy nincs hardveres probléma, akkor megutaztattad a telefonod...Mert azt nehéz bizonyítani hogy konstrukciós hiba miatt van probléma."
Pont ezt akartam írni én is.
Ha szerencséd van nem karcolják szarrá közben... még jobban eladhatatlanná téve az eszközt. -
justmemory
senior tag
válasz
leslien
üzenetére
Nem mindegy, mert ilyen telefonom van, és engem is érdekel; annál is inkább, mert úgy volna kerek a történet (ha már a válaszukat ide másoltad). Azt, hogy számomra mi a mindegy, hadd döntsem el én. Btw. soha nem mondtam, hogy semmi baja a telefonnak; azt mondtam, hogy az enyémnek nincs az én felhasználásom mellett, de ez nem zárja ki, hogy másnál legyen baja. Nem ugyanaz...
-
Namelesske
addikt
válasz
leslien
üzenetére
Az a helyzet, vettem Samsung 45W/25W Szupergyors töltőt, Spigen Hybrid tokot, Antibakteriális kijelzővédőt, 9W AFC Samsung vezeték nélküli töltőt, Aliról rengeteg 3rd party cuccot. Plusz ott van még aktívan biztosítás amit Revoluton kötöttem rá, ha betötne vagy ellopnák. Az is 13000 HUF. Egyrészt tök új, alighasznált telefon, plus sok kiegészítő, mégsem ér többet 130-nál.
115-ért is van fent fél éves kék számlával garival karcmentes még a kis QR kód is rajta van annyira patika.
Ez a telefon meg van kb 240 ezerbe.
Nem akarok 100 000 forintot kidobni az ablakon. Mert 3 hónap után akkora az érték veszteség mintha egy 2 éves iPhone lenne.
Használom amíg bírja az akku és a kijelző. Majd kap egy újat kb. jövőre és mehet tovább... Kiszolgál csak nem úgy ahogy azt vártam. Ennyi. Remélem érthető volt, és így már kicsit más kontextusban van a "rinya".
-
Zalcsika80
kezdő
válasz
leslien
üzenetére
Igen, olvasgatlak titeket is és a híreket is ezzel kapcsolatban. Itt már csak az a kérdés hogy ezt mennyiért lehet eladni hogy ne legyen nagy bukta a dologból. Rengeteg eladó van belőle.
Azért linkeltem az előbb azt a cikket az indiaiakrol, ott legalább némi hajlandóság van arra hogy a Samsung felajanlja a kedvezményes cserét. -
Badboys
őstag
válasz
leslien
üzenetére
Kössz, de ez esélytelen mivel már csak pár nap van az eksönből. A Németeknél sem jelent meg egyenlőre. Mint írta valaki nem is biztos, hogy eljut erre. Ezt egy más országban ellehet játszani, hogy ez szar az szar kérem a cserét. Sajnos tapasztalataim azt sugalják ez itt nem játszik. Igazat megvallva két A71 et cserélt a T űgy, hogy bolti vásárlád volt nem netes 72 órában. Nekem mindenképpen jobb lenne a Snapis mert, ha végre eltudnék innen menni akkor az otthoni szolgáltató talán beszámolná. Az is lehet, hogy nem mert Eu régiós. exivel meg semmire nem mennék mert ott csak snapis verzió van S20FE ből. Ahogy néztem az S21 szériát ott is exinossal forgalmazzák.
-
Namelesske
addikt
válasz
leslien
üzenetére
Van ott még bőven raktáron Exynos 990-es S20FE hidd el nekem... Még mindig nem hivatalos hogy itt lesz-e egyáltalán Snapdragonos verzió és az sem hogy nem várják meg inkább vele az S21FE-t.
Egyrészt a telefon működik, külső alkalmazások nélkül nem fogja reprodukálni a hibát. A kijelző nincsen beégve vélhetőleg, akkumulátor és az összes hardver 99% hogy hibátlanul átmegy a Samsung RMA folyamaton. Pont az ilyen random benyögések és igények miatt szívnak azok is akiknek tényleg bajuk van, mert magyar módra kijátszottuk a random reboot kártyát...
Annak hogy ezt bármilyen Samsung boltba kicseréljék neked egy új A52-re az esélye egyenlő a nullával. De ne legyen igazam.
-
Namelesske
addikt
válasz
leslien
üzenetére
Ez amúgy totál szubjektív téma, hogy kinek mi a szép. Vannak emberek akik az egész képet nézik apró részletekig, vannak akik középre fókuszálnak. (ebből van a legtöbb) Van akinek az SD tetszik van akinek az Exynos.
@kokyt ne haragudj már de én érzem sokszor amúgy hogy neked totál fogalmad sincs a dolgokról, bármi legyen csak neked legyen igazad a vita végén.
Leslien kolléga egy punk, de ettől még tudja miről beszél.Csak most elég szubjektív dolgokra terelődött a téma, amiben SENKINEK nem lesz igaza.
-
kokyt
senior tag
válasz
leslien
üzenetére
Le kellene szálni arról a lóról, nem a te méreted
Ahogy itt sokan, én is pontosan tudtam mit vettem. A szenzor pontos típusát valóban nem, de ez nem lényeg. Akkor vernének át bárkit is, ha nem lenne kommunikálva. Talán annó huawei cserélt ufs-t emmc-re valamelyik modelljénél típusváltás nélkül. Na az volt görény húzás.
Gondoltam elég a típus, és nem kell külön szájbarágni, hogy az egyedüli telefon, amiről pontosan tudni lehet, hogy imx555 és 865, az az 5II. Hibáztam, de becsszó, legközelebb megpróbálok úgy fogalmazni, hogy megértsd.
Ezekre a hibákra kérdeztem rá:
[link]
Végre olyannal hibákkal kapcsolatban is érdekelne a véleményed, amiről lehet tapasztalatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- ASUS ROG Ally
- Motoros topic
- MBH Bank
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szólj majd mindenképp kérlek. 
ez jó hír. Ha hivatalos forrás 2 év garival ennyi, akkor erős ajánlat lesz. Más változtatás van benne?