- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
válasz
Dr.Anonymus #21 üzenetére
ez egy szép idézet...de hany napig használtál noteot ?szerintem meg a kezedben nem is volt ezért idezel a mobilarenatól....amugy szeritem egy a tablet telefon hülye dolog. a note nem az...egy tablethez nem lehet azert hasonlítani mert 2 cm rrel nagyobb a kijelzője mint az s2 é.
mint látod nekem is van egy 10.1 colos tabletem ha a note tabletnek jo lenne akkor nem vettem bolna meg a tabot.
a note arra alkalmas hogy a mai telefonok hatalmas tudását,kényelmesen ,làtványosan,ki tudd használni. a böngészést,játékokat, video nézést, könyvolvasást,es meg sok mindent.... a tablet is erre való de az nem fér el a zsebben.
EMBEREK !A NOTE ELFÈR SZŰK FARMERBEN,KÈNYELMESEN HASZNÀLHATÓ, ÈS A FELHASZNÀLÓI ÈLMÈNYBEN A LEGJOBB... PLUSZ AZ SPEN IS JO LEHET,KAMERA IS KIRÀLY MELLESLEG GYORS IS MINT A VESZEDELEM.... UGYHOGY NE FOSSATOK TŐLE..... ALÀZ MINDENT...... -
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr.Anonymus #7 üzenetére
Ezt csak te tudod neked mi a jó. Én bejártam ugyan ezt az utat kisebb okosmobil + tablet. S 1 hónap után rájöttem ez így nem jó. Persze mind két oldalról kompromisszumokkal játór a Note, de ha igényled a nagy kijelzőt, amin már kényelmesen tudsz böngészni, tartalmat fogyasztani. Viszont a Tablet a méretéből adódóan táska, meg csak korlátolt helyzetekben használható, nem lehet mindig nálad, nem kényelmes stb.. Tehát mindenképpen köztes állapotot ad a Note. Ez azoknak való akik hajlandóak némi lemondásra mindkét oldalról, némi praktikumért cserébe.
S ez megy a többi értetlenkedőnek is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr.Anonymus #2 üzenetére
Erre finoman válaszolok, na persze!
Amúgy grat neki.
lorinser: minden Note hírnél el kell játszani ugyan azt, mert jönnek az értetlenkedők.
Ez csak annyit tanúsít, hogy neked nem való, ha nem tudod mire kell. Fáj a léte? Inkább örülj, hogy más is megtalálja a magának valót.
-
a.sebi
őstag
válasz
Dr.Anonymus #2 üzenetére
ez nem csak karketingről szól hihetelen sok előnye van a nagy kijelzonek es az eros vasnak...emelet a hasznalhatosag sem olyan amilyennek itt a nek note tulajok leírják...2 nap alatt hozza szoksz....a frissitesekkel sincs gond egyszeruen az elso 10 legjobb androidos telo kozott van meg mindìg,es hihetetlenul jo ezen bongeszni emailozni stb stb.mmar tablet szitű élmény. .nagy telefon méretben....
-
Youri
veterán
válasz
Dr.Anonymus #2 üzenetére
Egy másik cég teljes léte erre alapoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest