- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
válasz
Dr.Anonymus #21 üzenetére
ez egy szép idézet...de hany napig használtál noteot ?szerintem meg a kezedben nem is volt ezért idezel a mobilarenatól....amugy szeritem egy a tablet telefon hülye dolog. a note nem az...egy tablethez nem lehet azert hasonlítani mert 2 cm rrel nagyobb a kijelzője mint az s2 é.
mint látod nekem is van egy 10.1 colos tabletem ha a note tabletnek jo lenne akkor nem vettem bolna meg a tabot.
a note arra alkalmas hogy a mai telefonok hatalmas tudását,kényelmesen ,làtványosan,ki tudd használni. a böngészést,játékokat, video nézést, könyvolvasást,es meg sok mindent.... a tablet is erre való de az nem fér el a zsebben.
EMBEREK !A NOTE ELFÈR SZŰK FARMERBEN,KÈNYELMESEN HASZNÀLHATÓ, ÈS A FELHASZNÀLÓI ÈLMÈNYBEN A LEGJOBB... PLUSZ AZ SPEN IS JO LEHET,KAMERA IS KIRÀLY MELLESLEG GYORS IS MINT A VESZEDELEM.... UGYHOGY NE FOSSATOK TŐLE..... ALÀZ MINDENT...... -
a.sebi
őstag
válasz
Dr.Anonymus #2 üzenetére
ez nem csak karketingről szól hihetelen sok előnye van a nagy kijelzonek es az eros vasnak...emelet a hasznalhatosag sem olyan amilyennek itt a nek note tulajok leírják...2 nap alatt hozza szoksz....a frissitesekkel sincs gond egyszeruen az elso 10 legjobb androidos telo kozott van meg mindìg,es hihetetlenul jo ezen bongeszni emailozni stb stb.mmar tablet szitű élmény. .nagy telefon méretben....
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest