- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Cyberpunk #57 üzenetére
Nekem régebben már az SGSII is nagy volt a 4.3-al, egyáltalán nem tudtam vele normálisan ülni sem, nemhogy guggolni, meg tornázni... alig fért bele a zsebembe, meg nem lehetett egy kézzel normálisan kezelni, többek közt ezért is adtam el. Úgyhogy nem hiszem, hogy 5.x-el mindezek még könnyebbek, ez ilyen tündérmese gyanús számomra.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Cyberpunk #45 üzenetére
És még a Note-ra mondják, hogy nem lehet zsebben hordani...
nos az iphone is "mindenkinek" folyton a kezében van pedig jóval kisebbbagkri01: pont erről beszélgettünk feljebb, hogy mostanában egyre többet kell veszekedni ilyen értelmetlen hozzászólások miatt... ez is csak azért van amúgy mert már alig tiszteli valaki a másik választását...
-
Psytech
őstag
válasz
Cyberpunk #33 üzenetére
Lehet igazad lesz, de szerintem az 5"-t meg fogják ütni a jövő évi csúcs droidok, de ez majd kiderül. De a méret az szerintem inkább megszokás kérdése... 4,8" és 5,3" közötti különbség már nem olyan vészes - és ha igazak a pletykák, akkor a Note2 5,5"-ja sem lesz nagyobb házban mint az előd - , mind a kettő nagy, ha akarja az ember mind a kettőt meg tudja szokni. Persze aki 4" fölé nem menne telefonban, annak kizárt, de aki pl az S3 és Note2 között örlődne és az - egyelőre nem biztosra vehető - múltkor kiszivárogtott kép alapján a Note2 jön be, akkor szerintem sokan lesznek akik elcsábulnak, mint tavaly az S2/Note esetén voltak.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Cyberpunk #13 üzenetére
én elfogadom hogy neked bejött, mindenkinek mások az igényei
nekem tényleg "tabletnek túl kicsi, mobilnak túl nagy" esetnek tűnik de ez én vagyokpersze a 10 milliós darabszámban benne van tényleg erősen a marketing, anno dell a streak-el ugyanezt a koncepciót nyomatta és óriási bukta lett belőle (persze ebben az is benne van, hogy akkor még más volt a piac)
-
margithid
veterán
válasz
Cyberpunk #13 üzenetére
Ez igy van! Egyénfüggő a dolog!
Nekem pl a normális böngészési élmény 10"-nál kezdődik, ezek a 7ˇ-os tabletek és a note számomra ugyanolyan kényelmetlenek mint a 4"-os telefonom.
Plussz a surface pletyka is megerősített benne, hogy nem kell nekem 4"-nál nagyobb telefon, söt 3.5-el is jól ellenék. Remélem win8 tabletek jönnek kedvező áron, nagyon bízom huawei és zte gyártókban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest