- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem a többi nem fog bemenni 5"-ra, vagy fölé. A 4,8" meg hasonló méretek azért vannak, mert a HD felbontást nem tudták még normálisan megoldani kisebb panelen. Kivéve az Xperia S-t.
Azért a többségnek ez már nagy, jó nekem az ideális, de én mint mondtam a speciális réteg közé tartozok.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr.Anonymus #7 üzenetére
Ezt csak te tudod neked mi a jó. Én bejártam ugyan ezt az utat kisebb okosmobil + tablet. S 1 hónap után rájöttem ez így nem jó. Persze mind két oldalról kompromisszumokkal játór a Note, de ha igényled a nagy kijelzőt, amin már kényelmesen tudsz böngészni, tartalmat fogyasztani. Viszont a Tablet a méretéből adódóan táska, meg csak korlátolt helyzetekben használható, nem lehet mindig nálad, nem kényelmes stb.. Tehát mindenképpen köztes állapotot ad a Note. Ez azoknak való akik hajlandóak némi lemondásra mindkét oldalról, némi praktikumért cserébe.
S ez megy a többi értetlenkedőnek is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dr.Anonymus #2 üzenetére
Erre finoman válaszolok, na persze!
Amúgy grat neki.
lorinser: minden Note hírnél el kell játszani ugyan azt, mert jönnek az értetlenkedők.
Ez csak annyit tanúsít, hogy neked nem való, ha nem tudod mire kell. Fáj a léte? Inkább örülj, hogy más is megtalálja a magának valót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest