Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Jó az a 3 gomb, ráadásul a 3-ból csak 1 látszik, sztem tökéletes és ez úgyse fog változni
én remélem h 6,3 colos lesz mert ilyet még nem lehet kapni és nekem tökéletes. könnyen befér zsebbe, ha akarom lehet!!! 1 kézzel használni (pl van olyan program ami átméretezi a kijelzőt felére akár, meg a samsung egykezes billentyűzet) de szinte mindig van 2 szabad kezed, nem? nekem 99%-ban van és sokkal jobb egy nagy kijelző
pl kocsiban, vonaton, buszon, héven, utcán várakozva, suliban, otthon, mindenhol
felőlem 7 col is lehet ha nincs keret
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
én remélem h 6,3 colos lesz mert ilyet még nem lehet kapni és nekem tökéletes. könnyen befér zsebbe, ha akarom lehet!!! 1 kézzel használni (pl van olyan program ami átméretezi a kijelzőt felére akár, meg a samsung egykezes billentyűzet) de szinte mindig van 2 szabad kezed, nem? nekem 99%-ban van és sokkal jobb egy nagy kijelző