- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
válasz Cyberpunk #124 üzenetére
A feketét nem lehet kerülni! Az mindig ott van. Youtubnál elég gyakran pl ott a széleken, és tök zavaró, ohgy LCD-ken ott világít Am, szerintem a Note-nak egyáltalán nem mű a színvilága, az S2-nek még iden, de a Note-nak kifejezetten jók a színei, még dinamikus módban is.
Galaxy S10
-
SkyLine3000
addikt
-
exelsior1
senior tag
válasz Cyberpunk #70 üzenetére
Teljesen igazad van, ezért jó az android, mindenki kiválaszthatja, hogy mekkora méretű telót szeretne. Bőven van 2 magosokból kínálat 4-5.3 colig, szerintem van 3,7 colos is azért, rengeteg fajta külső, kijelző, szal lehet találni olyat amilyet az ember szeretne, de nem kell leszólni azt aki másmilyet választott, a Note-al kompromisszumot kell kötni a méret miatt de meghálája használat közben és nem mellékesen 7 milliós eladást produkált, szal igencsak sikeres lett, pedig sokan semmilyen jövőt nem jósoltak neki
Galaxy S10
-
kiskaktusz
addikt
válasz Cyberpunk #66 üzenetére
Sajnos pont nem. Mert mi van, ha a számomra megfelelő telefon egy S4-es max3ˇˇ-es kijelzős cucc? vékony se legyen, mert a kicsi telefonból a dagi a jobb, mivel az marad az ember kezében, szóval olyan 15.6mm legyen, mint a mini pro.. van ilyen?
Ez a baj, hogy a csúcscuccok 4.3ˇˇ fölött jönnek :/ Még akár a 3.5-el is megbarátkoznék, de abban a kategóriában sincs csúcs..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
válasz Cyberpunk #63 üzenetére
Az egy dolog, hogy jóval többek egy mobilnál, DE és itt van az igazán fontos pontja a döntésnek; nekem inkább a fizikai mérete a fontos, nem az, hogy nagy képernyőn netezzek.. Inkább ránagyítok. Ezért van x10 mini pro-m.. Nem kell egy teherautónyi mobilméretig eljutni azért..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
wertigo1984
őstag
válasz Cyberpunk #48 üzenetére
Azt honnan tudom, hogy sávosodik a kijelző? Én azt hittem, hogy úgy lesz Note2, hogy kicsit a formán változtatnak (pl kicsit robosztusabban nézne ki, vagy keskenyebb perem), növelik a felbontást meg mondjuk 4magot raknak bele, de a kijelző mérete nem változik. "7-re ott a Galaxy Tab 7 Plus. (csak kicsit fura lehet vele telefonálni )
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest