- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
Az de jó, nekem ez a bajom, ohgy nem tudom összehasonlítani, csak emlékekre hagyatkozom, ill most kicsit nézegettem a Note és One X-et egyidőben és a Note tetszett összességében jobban, de sokkal jobb lenne pentile nélkül, no de ez van. Viszont megnézném egyszerre az összes "super" kijelzőt, ugyanazokkal a videokkal, képekkel, hogy milyenek
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
válasz Cyberpunk #124 üzenetére
A feketét nem lehet kerülni! Az mindig ott van. Youtubnál elég gyakran pl ott a széleken, és tök zavaró, ohgy LCD-ken ott világít Am, szerintem a Note-nak egyáltalán nem mű a színvilága, az S2-nek még iden, de a Note-nak kifejezetten jók a színei, még dinamikus módban is.
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
Egyelőre a legnagyobb amoled a galaxy tab 7.7-ben van és az amoled+ !!!. Eddig sehol sem láttam kirakva pedig nagyon megnézném, hogy milyen. Am az előzőnek, a Note is eléggé túl van szaturálva, de sokat fejlődött a színhűsége az SGS2-höz képest, nemrég olvastam, hogy tesztek szerint, gyakorlatilag ugyanolyan a színhűsége mint egy IPS-nek, csak erősebbek a színek, de hagyományosra, vagy filmre állítva olyan mint egy LCD kijelző, csak vannak mélyfeketék.
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
-
exelsior1
senior tag
válasz Cyberpunk #70 üzenetére
Teljesen igazad van, ezért jó az android, mindenki kiválaszthatja, hogy mekkora méretű telót szeretne. Bőven van 2 magosokból kínálat 4-5.3 colig, szerintem van 3,7 colos is azért, rengeteg fajta külső, kijelző, szal lehet találni olyat amilyet az ember szeretne, de nem kell leszólni azt aki másmilyet választott, a Note-al kompromisszumot kell kötni a méret miatt de meghálája használat közben és nem mellékesen 7 milliós eladást produkált, szal igencsak sikeres lett, pedig sokan semmilyen jövőt nem jósoltak neki
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
Ha ilyen lenne az új Note, kicsit csalódott lennék. Már alapból, ez az 1600*1050-es kijelző, szal minek? A hardver bele fog pusztulni, ohgy ennyi pixelt kiszolgáljon, ahelyett, hogy maradnának a 720p-nél és inkább Samoled+-t kapna, az sokkal szebb lenne, mint egy nagyfelbontású pentile, és hatékonyabb is. A Note-ét is simán cserélném egy 1024*600-as Samoled+-ra, annyi bőven elég is lenne, és a teló is hatékonyabb lenne. A proci is eléggé kevésnek tűnik, hiába a legújabb hatékonyabb fajta, ma még elmenne, de októberre már semmi, akkor legalább legyen 2GHZ-s, akkor mé rendben. Dícséretes az 1m5 giga ram, de az is lehetne 2giga, ha már ma is csinálnak olyat az LG-nél. Egyelőre váltani nem fogja így megérni, viszont azoknak akik a Note-ot eddig kevésnek, gyengének tartották, talán most már megveszik. A Note-osoknak meg majd jön a Note 3 addig asszem tökélesen kiszolgál
Galaxy S10
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest