Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Köszi az updateket, full jogos. A Huawei kiment a fejemből (pedig a Mate 10 mobilarénás tesztjét pont olvastam - tetszett is), a HTC-re meg a Meiuzura viszont nem gondoltam. Hiába, én is az az egyszerű átlagpolgár vagyok, aki megáll a kóreai telefonoknál (LG, Samu), a többiekre, pláne a kínai gyártókra meg nem gondol
, pedig ott is vannak (már) nem annyira rosszak
. Amúgy igen, az LG és a Sony is (a Samsunghoz hasonlóan) megakadt a 4 GB-nál. És jogos, (nyilván) nem idei telefonok, hanem a legutolsó (aktuális) csúcsszéria, még tavalyról. Az idei csúcstelefonokat amúgy kivételesen tényleg várom, jó lenne már lecserélni a G4-emet. Talán egy S9-re, mert az több, mint kétszer olyan jó
(mondjuk az U12 meg háromszor...).
Amúgy most néztem, hogy a 2018-as A8+-ban is 6 GB RAM van már, szóval az S9-be szerintem nagyon illene a 8 GB...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest