- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Köszi az updateket, full jogos. A Huawei kiment a fejemből (pedig a Mate 10 mobilarénás tesztjét pont olvastam - tetszett is), a HTC-re meg a Meiuzura viszont nem gondoltam. Hiába, én is az az egyszerű átlagpolgár vagyok, aki megáll a kóreai telefonoknál (LG, Samu), a többiekre, pláne a kínai gyártókra meg nem gondol
, pedig ott is vannak (már) nem annyira rosszak
. Amúgy igen, az LG és a Sony is (a Samsunghoz hasonlóan) megakadt a 4 GB-nál. És jogos, (nyilván) nem idei telefonok, hanem a legutolsó (aktuális) csúcsszéria, még tavalyról. Az idei csúcstelefonokat amúgy kivételesen tényleg várom, jó lenne már lecserélni a G4-emet. Talán egy S9-re, mert az több, mint kétszer olyan jó
(mondjuk az U12 meg háromszor...).
Amúgy most néztem, hogy a 2018-as A8+-ban is 6 GB RAM van már, szóval az S9-be szerintem nagyon illene a 8 GB...
-
Matada2.3
veterán
Nekem kezd nagyon összemosódni a J széria. Bár az A-ból elvileg nem lesz másik a 8-con kívül.
-
Gabbbb
senior tag
Snapdragon 660? 200eHuf -os nyitó árra lehet számítani
Kb. mindenki inkább S8-at fog venni helyette.
-
roli543
őstag
Állítólag az S9ben is 4GB ram lesz ebben meg 6... ki érti ..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
fornettisuti #6 üzenetére
Azért ez nem éppen az a kategória. Snap 660, FullHD AMOLED, 64GB ROM..
-
fornettisuti
veterán
6GB Ram az nagyon kell a low-end kategóriában is. Not!
-
bteebi
veterán
Tetszetős a hardver, OLED kijelzővel teljesen rendben lenne. Hozzák
. A 6 GB RAM viszont egy kicsit meglepő számomra, talán az összes idei csúcsmobilban 4 GB van csak, beleértve az S8-at és az S8+-t is. Ezek alapján az S9-be is illene legalább ennyi, sőt inkább 8 GB, mint 6. Na azt meg végképp várom
. Ha rendbe tennék a "hangját" is (lásd LG V30), akkor már-már tökéletes lehetne. Pláne 2 jó lencsével
. Tőlem lehetne ez épp az S9+ Ultimate edition is, csak legyen ilyen
.
-
Segal
veterán
Nem is ertem amugy hogy ezek miert nem jonnek EU-ba. A legtobb embernek ez is tokeletes lenne. Anno en 8s gondolkodtam az A8 Plus-on erre csak a sima A8 volt nalunk...
-
kbyte1024
veterán
J szériában?? Az a belépő itt nálunk. Nem hinném hogy ilyen Soc-al a belépő szériában nyitna
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét valószínű, hogy SM-C9150 modellszámmal, Snapdragon 660 chippel és 6 GB RAM-mal fog érkezni.
- Megújult a PROHARDVER!
- ZIDOO médialejátszók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Leila teszt
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest