- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Ez alapján engem bizakodással tölt el, csak kár hogy egérmozi lesz
Fém házat meg ez is kaphat, a note 4 is azt kapott. Ez után megfonni egy S5 vagy note 3 -at teljesen játéktelefonnak tűnik.
Szerintem az S6 is fog kapni fémet bőven, még ha a hátlap nem is lesz az (amit egyébként nem is bánnék).
note4 -nél tökéletesen kiegészíti egymást az enyhén érdes tapadós műanyag hátlap és a fém keret -
ak76
senior tag
válasz
RaveForce #13 üzenetére
"teljesen átlagos üzemidőt hoz"
Ezzel vitatkoznék.
Három hétig használtam Alphát,az első napokban a még be nem járatott akksi számlájára írtam a reggel hattól este 6 ig tartó üzemidőt,(2 óra kijelzőidő) de miután a második hétre sem jött össze a stabil egy napos üzemidő,hagytam a fenébe az egészet,egyszerűen kicsi az akku kapacitása,ez van,nagyon az i6 ellenfele akart lenni a vas,de sajnos nem lehet egy lapon említeni a két készüléket,legalábbis üzemidőben semmiképpen.Paul119
Én is szerettem az S5-öst a műkróm hipergagyi keretet leszámítva,no meg az ótvar töltőcsatlakozó dugóját,ami kb 3 hét után gyengült el/adta meg magát. -
törölt tag
OKé, de ha mondjuk az S6 olyan lenne, mint az A7, akkor mi lenne az A7 szerepe pontosan? Nyilván ki kell adni közel azonos hardvert minél több név alatt, szóval szerintem az S széria megmarad a szappantartó vonalnál, és lesz majd A széria, ami kicsit gyengébb, de jobb anyaghasználatú, mindkettő jó drágán persze. Aztán meg megint nem fog jól fogyni a termékük, megint megy a siránkozás majd, lecserél a felelős vezetőt olyan nyár környékén, jön egy új, és adagolja tovább a szappantartót.
Ez az én véleményem, de majd meglátjuk milyen újdonságot hoznak. Az az igazság, hogy hardverelemekben nagyon jók, a kijelzőik, memória, (flash) háttértárak, még a SoC-ok is elmennek, de amikor össze kell állítani egy telefonná az egészet, akkor khhhm khhhm...
Utoljára az S3 tetszett tőlük szénfeketében, bár már akkor sem volt igazán üde és új a formaterv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest