Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem lenne ez rossz de az a kijelző

-
air76
tag
Én 3,5"alatti kijelzővel szerelt mobilt,már nem vennék.Nekem is voda 845 volt az első androidos telóm,most egy zte bladém van.(ég és föld)De igenis számít a méret!
-
AxBattler
félisten
Nekem kimondottan tetszik, bár hiányolom a fizikai gombokat.
Az árát meg majd meglátjuk... -
nicu71
addikt
átlagos cucc de legalább drága...
-
Köszi de kihagyom...
Tiszta szégyen ez a cucc. -
-
Blyan
félisten
Meglepően gyors az alaprendszer (oké, a felbontás is sokat segít rajta, no meg nem rég lett kivéve a dobozból).
A böngésző hogy hogy így szarul tördel (bár már nem androdot használok, de nem ilyenre emlékszem a korábbi időkből )? QVGA miatt?
-
gabe8719
senior tag
Azért a hiányosságok mellett nem elhanyagolható az üzemidő sem.. A minim anno lazán elment normál használattal 3 napot, ezt nem sok droid mutatta fel eddig. Ha ez is megkapta legalább azt az akksit, akkor itt is lesz, aki megbocsátja majd a QVGA-t, meg a 3"-os kijelzőt. A magam részéről pedig örülök, hogy túlléptek az MSM7227-en végre, az már a mininél is igencsak súrolta a gáz kategóriát - ott viszont legalább volt 384 MB ram, itt nem tudom hogy hová kell még tovább spórolni...
Szvsz. a QVGA-val az a legnagyobb baj egyébként, hogy böngészésnél kritikán aluli az oldaltördelés miatta, egyébként minden másban egész jól megszokható, főleg hogy cserébe nagyobb a sebesség, és jobb az üzemidő..
-
RaZroX
addikt
Ha lejjebb megy az ára, akkor Vodafone 845-ről átváltok egy ilyenre szerintem

-
FET-MEN
veterán
így videó alapján azér már szebb

-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Ja, de mivel Samsung így ez nem meglepő...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Arthuro_Adam
őstag
Ez úgy néz ki, mint a kínai iPhone koppintások

-
ducsidu
senior tag
Galaxy Mini utódnak tökéletes,viszont lejjebb kellene mennie az árnak...Na meg ez a képernyőméret + QWGA nem a legjobb.
-
maki12
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Szerintem is

-
rep3at
őstag
Sok egy QVGA kijelzőért és ilyen hardverért, illene ezt már 2011 vége felé kinőni, főleg ilyen áron..
-
Totheground
addikt
Jó kis zene

-
lmisi
senior tag
Azért szerintem 25-30 ezer forintos áresés tenné fogyaszthatóvá ezt a cuccot.
290 MB RAM és 190 MB ROM QVGA (240 x 320) - 2011ben nevetséges ennyiért.
Könyörgöm blade van ennyiért és 60 körül defy-t lehet kapni. Jó mindkettőt kell kicsit hekkelni a magasabb jóért, de utána űrrakéta ehhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Háztartási gépek
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Sony Ps5 konzol slim
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tiszta szégyen ez a cucc.

Pont nekem való. 
(bár csak fél év múlva váltok és a Telenor One Touch is bejön)