- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
baltazar325 #35 üzenetére
Relatív. Szerintem apple-nek felesleges lenne azon változtatni, ami szinte tökéletes.
Ráadásul prémium kategória. Szinte mind1 milyen külsőt tennének rá, aki iphonet akar venni az meg is fogja venni.
(Azért minőségérzet még a legrégebbi iphonenál is megvan.)Samsung gyárt rengeteg telefont. Ebből van olyan, aminek a formaterve különleges (nem copy). Ilyen pl a wave, de még van rengeteg más.
Viszont! A galayxS szerintem nem tud túl sok egyediséget felmutatni. Szép telefon, mert nekem is tetszik, de nem túl egyedi. A műanyag borításáról meg ne is beszéljünk.
Aztán kijött a galaxy ace, galaxyS 2, most meg ez. Mind egytől egyig ugyanaz a formaterv.
Szerintem ha ez nem tűnik fel valakinek az már durva.
És akkor még a többi "galaxy"-ról nem is beszéltem. -
zsoltyyy
senior tag
GPS miatt +1.
Az egyetlen, amit ipodból hiányolni lehet. -
zsoltyyy
senior tag
Egyertelmen az ipod ellenfele. De eleg gyenge eresztes.
Annak aki vesz egy candybar telot + melle egy ilyet (, vagy az apple termeket) szvsz jol johet ki.
Azert sok olyan helyzet van, ahova nem szivesen viszi el az ember a csucstelojat. Ilyen helyzetekben megteheti, hogy siman otthon hagyja es csak a telefont viszi el.De ez ara ketsegtelenul tul sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest