- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megéri-e ilyet venni iPod touch helyett?
-
retroid
senior tag
Hali
Valszeg vennék egy ilyet annyi kérdésem lenne hogy frissiteni hol és hogyan tudom 2.3 ra és ha Xperia Minivel mgosztom a Wifimet akk fel tud rá siman menni?
-
love
tag
Nekem a kijelző és az olcsósága miatt kellene
39 ez meg 10-ért veszek egy csak telefonálásra alkalmas telefont ami strapabíró és sok az akksi ideje.49ből van telefonom és egy baromi nagy kijelzővel rendelkező média cuccom
míg mondjuk egy ilyen kategóriájú telefon drágább és,ha pl zenét hallgatok, wifizek meg mondjuk játszom és lemerül akkor is még el tudnak érni
-
DoItYourself
addikt
A "hülye azért nem vagyok" boltban most 40eFt-ért van fehérben.
-
general
addikt
tud esetleg valaki ehhez tokot, siliconos védőt, bármit?
egyébként a sok nagyokosnak egy példa, miért is jó: olyan helyen dolgozom, ahol folyamatosan van wifi, facebook, gmail online, amíg bent vagyok, sokat utazom, zene, filmnézés kipipálva, játékok unaloműzésre dettó, szállodákban ismét van wifi, de ha végigmész az utcán elég sok helyen van wifi, tehát a net szinte megoldva, szükségem van valamire, amiben hurcolok rengeteg zenét, mert használom, nem kell 22 db cd... egyszerű, gyors, jaaaaaaaaaaaa, és 42ezerért vettem újonnan, nem 150 ezerért (5"!!)
nincs benne telefon, na bumm.... VAN TELEFONOM, köszi... :-)) ez mindne másra jó, ismétlem, 40 ezerért. kielégítő válasz?és igen, rohadt sokat számít az az 1-1.5 col, ha filmet akarsz nézni ám!!!
-
flash-
veterán
ez egy fos cucc
-
spenglerjoci
tag
Én most fogok venni egy ilyet 50k-ért vadi újan, minden tartozékkal, mert amúgy egy jó öreg Nokia N82-őt használok telefonnak, de erre a célra nem is kell nekem jobb. Ezért választottam a Galaxy S wifi 5.0-t. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha valakinek már van ilyenje, akkor meg tudná osztani a tapasztalatait? És a másik, hogy tényleg lesz Gingerbread frissítés? És ha igen mikor kb.? Köszi szépen!
-
tommjee
senior tag
Egy ilyen cuccot szerzek !!!
-
-
motorhead
aktív tag
Nekem az Apple termékei is mind egyformák. Ha ránézek egy almára, mindben ugyanazt a gondolatmenetet látom. Nem elképzelhetetlen,hogy a Samsung is ezt akarja elérni a sok hasonlóan megformált készülékével. Ránézel tudod,hogy Samu.
Ennek a terméknek viszont semmi értelmét nem látom...Lassan ott tartunk, hogy fél colonként megjelenik egy új kütyü, ilyen-olyan tudással. A 720p video felvétel hiánya pedig totális hiba, mivel ez egy multimédiás készülék.Mi mást kellene tudnia ha nem pont ezt?
-
vlevi
nagyúr
Hát, nekem is az a véleményem, hogy 3G nélkül, a csak Wifi az nem az igazi. Főleg, ha valaki nem nagyvárosban lakik, és nincs 100 méterenként ingyen wifi hotspot.
-
hemaka
nagyúr
Minek ez a tepsi?
-
janes74
senior tag
A GS2 is alul hordja az usb csatiját.Rájöttek,hogy jobb,kényelmesebb ott.
-
Kumite
aktív tag
válasz
Totheground #42 üzenetére
Bizonyosan nem úgy voltak vele, hogy "hé, az iPodon alul van, tegyük mi is oda"... Azt el sem tudod képzelni, hogy ők is úgy voltak vele, hogy ott tényleg kényelmesebb?
Hatalmas baromságot állítasz és az a legnagyobb baj, hogy hiszed is, hogy igazad van. -
NoMagix
addikt
Szerintem, ezt teljesen felesleges volt kiadni.
Én nem szívesen cipelnék magammal ilyet + a telefont! -
Solten
őstag
Ez mar inkabb egy mini tablet...
-
rep3at
őstag
válasz
baltazar325 #35 üzenetére
Szerintem a régebbi modellek külsejével sincs különösebb gond, én jobban szeretem a 3Gm külsejét mint a 4Gt..
-
callmeakos
veterán
Hát van de szerintem ez már a felesleges kategóriát képzi.....
-
Totheground
addikt
-
kolosanyi
veterán
Hát ennek én se látom értelmét. Most komolyan, hány ember venné ezt a Galaxy S helyett? Én tuti nem...
-
gzbotii
nagyúr
inkabb mar egy dell streak abba van telefon, es szerintem nem lehet rossz az sem.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
baltazar325 #35 üzenetére
Relatív. Szerintem apple-nek felesleges lenne azon változtatni, ami szinte tökéletes.
Ráadásul prémium kategória. Szinte mind1 milyen külsőt tennének rá, aki iphonet akar venni az meg is fogja venni.
(Azért minőségérzet még a legrégebbi iphonenál is megvan.)Samsung gyárt rengeteg telefont. Ebből van olyan, aminek a formaterve különleges (nem copy). Ilyen pl a wave, de még van rengeteg más.
Viszont! A galayxS szerintem nem tud túl sok egyediséget felmutatni. Szép telefon, mert nekem is tetszik, de nem túl egyedi. A műanyag borításáról meg ne is beszéljünk.
Aztán kijött a galaxy ace, galaxyS 2, most meg ez. Mind egytől egyig ugyanaz a formaterv.
Szerintem ha ez nem tűnik fel valakinek az már durva.
És akkor még a többi "galaxy"-ról nem is beszéltem. -
ssppiikkee
tag
Szerintem felesleges volt legyártani, értelmét nem látom, mivel a mostani piacon futó felsőkategóriás Androidos telefonok szinte mindegyike tudja ezt, sőt még jobb is, ennek egyedüli előnye csak a nagy kijelző...
-
baltazar325
csendes tag
Szerintem meg a Samu az egyedüli, aki még sok más gyártóval szemben is egyedi. (Wave? G800-at fogtál már a kezedben? Maga a teló nem egy nagy szám, de a minőségérzet nagyon brutál.
Full fém, bunyóban is használható.
) Főleg azok a telefonjaik, melyek fémből készültek, vagy gombosak (az igazán egyediek). Az érintősöknél nem igazán lehet elrugaszkodni a tepsi formatervtől. Azt is mondhatnánk, hogy a Samu fantáziadúsabb az Apple-től, mert ők rengeteg féle telefont dobnak piacra, míg az alma, külsőleg alig változtat a készülékein, tisztelet a kivételnek (4G).
-
zsoltyyy
senior tag
GPS miatt +1.
Az egyetlen, amit ipodból hiányolni lehet. -
hito
nagyúr
Ha a kamerát átültették volna a Galaxy S-ből (főleg 720p recording, az azért ütött az S-ben) akkor már egy vevőjük biztos akadna. De hogy azt miért kellett lebutítani?
Így gyengusz.
-
rep3at
őstag
Ennyiért nagyon drágállom, az iPod valamiért amúgy is szimpatikusabb (csak az a karcolódó hátlap ne lenne..).
-
Kumite
aktív tag
válasz
Totheground #8 üzenetére
Ezt most nem értem. Ez most baj, vagy nem baj? Vagy mi a baj az elhelyezéssel?
-
keIdor
titán
Kitalálhatna a Samsung is valami új design-t már. Ekkora méretben elég ronda.
-
tjb007
nagyúr
Az 5" nagyon hiper-szuper de ennyi pénzért inkább egy Galaxy S -t vennék, nem ezt.
Az iPod -dal meg ezzel nem fognak tudni versenyezni, max. akkor ha ebből az árból még jócskán lefaragnak. -
Az ipod is draga ennyiert, ezt pedig kifejezetten sokallom.
-
zsoltyyy
senior tag
Egyertelmen az ipod ellenfele. De eleg gyenge eresztes.
Annak aki vesz egy candybar telot + melle egy ilyet (, vagy az apple termeket) szvsz jol johet ki.
Azert sok olyan helyzet van, ahova nem szivesen viszi el az ember a csucstelojat. Ilyen helyzetekben megteheti, hogy siman otthon hagyja es csak a telefont viszi el.De ez ara ketsegtelenul tul sok.
-
válasz
Totheground #8 üzenetére
Miért lenne minden lopás?
-
Totheground
addikt
válasz
BloodyEddie #12 üzenetére
Tény, de azért vicces.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Totheground #8 üzenetére
Jót lopni nem bűn. A némítócsúszkát is ellophatná végre egy WP7es készülék is, okos találmány.
-
"ez még lejjebb, jelenleg viszont . Az ugyanekkora"
pontot töröljétek, és kis A
-
Gyula88
tag
Felesleges egy termék szerintem, ennyiért meg pláne
Ha már tabletet vennék akkor már nagyobbat, de egyenlőre annak sem látom sok értemét egy laptop mellett -
Totheground
addikt
Az alján van a jack? Nem is tudom, hol láttunk ilyet. Rofl, Samsung....
-
AS
félisten
60 ért is láttam már ugy pedig már egész jó vétel. 5 ös kijelző miatt már tablet is lehetne.
-
mindthecrap
aktív tag
arról nem beszélve, hogy zenét meg az emberek menet közben hallgatnak főleg, ott meg inkább hátrány egy 15 centis tepsi, mert csak útban van.
-
bok92
addikt
Nem rossz, de szerintem teljesen felesleges.
-
Rendben van, hogy nem kell telefon, ha csak médialejátszót akarok, de akkor legyen lényegesen olcsóbb egy telefonnál... A Touch-ot is megunta mindenki két hét alatt, ezt is meg fogják és el is felejtik.
Észrevétel a cikkhez:
"Persze ez a nyitóár, bőven mehet ez még lejjebb, jelenleg viszont . Az ugyanekkora belső memóriával rendelkező iPod Touch két ezressel drágább, így véleményem szerint jelenlet az Apple terméke a nyerő." -
-=Ghost=-
őstag
A samsung feltalálta az ipodot...
-
Kinder
senior tag
Igazából ma már, a szinte mindent tudó okostelefonok világában nem érzem annyira jó terméknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- EAFC 25
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest