- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
vrgkrisztian #27 üzenetére
Nagyon jó.. 7 oldal a kezdőképernyőn.. Én 1-et használok, és inkább belépek a menübe. Gyűlölöm ha valami túl csicsás és tele van minden szarral. Szép, letisztult.. egyszerű, ez kell nekem. Még nem tudtam rájönni, hogy a motionwizben hol lehet a legördülő sávban az ikonokat szerkeszteni stb.. de nem is foglalkoztam sokat vele, pár óra után ment a levesbe az a szörnyűség.
Itt látszik, hogy mások az igények.. a legtökéletesebb megoldás az lenne ha lehetne választani az alap android és a gyártói szutyok között, gyárilag.
-
B1T3
addikt
válasz
Ha az alap Holo UI-t kapod meg a telefonodon, akkor feltelepítesz egy launchert, ami szintén sokat tud, és még mindig jobban állsz a RAM-mal (arról nem is beszélve, hogy a lehető legszabadabban variálhatod a launchereket).
Elhiszem, hogy vannak hasznos funkciók, cserébe nem túl esztétikus a TouchWiz/MotionWiz megjelenése (sokunk számára legalábbis).
-
Ricardo
titán
válasz
Kinek a pap, kinek a papné. Én például hiányolom a függőleges görgetés lehetőségét a menüben, és az állapotsáv eltüntetésének a lehetőségét.
-
batai15
félisten
válasz
vrgkrisztian #24 üzenetére
mert, mi olyan nagy szám a touchwizben? semmi.
tudsz ikonokat kipakolgatni stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest