- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz vrgkrisztian #27 üzenetére
Nagyon jó.. 7 oldal a kezdőképernyőn.. Én 1-et használok, és inkább belépek a menübe. Gyűlölöm ha valami túl csicsás és tele van minden szarral. Szép, letisztult.. egyszerű, ez kell nekem. Még nem tudtam rájönni, hogy a motionwizben hol lehet a legördülő sávban az ikonokat szerkeszteni stb.. de nem is foglalkoztam sokat vele, pár óra után ment a levesbe az a szörnyűség.
Itt látszik, hogy mások az igények.. a legtökéletesebb megoldás az lenne ha lehetne választani az alap android és a gyártói szutyok között, gyárilag.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
falijja
őstag
Szvsz felesleges is szerintem... A gyári holonál nincs jobb...!
-
RaveForce
veterán
ez elsőre levágós h exkluzív cucc
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Cyberpunk
félisten
Bár csak elfelejtenék az összes többiről is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Inkább a Galaxy Fame-et választanám ha kellene a young ,fame, és e között.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
B1T3
addikt
Ha az alap Holo UI-t kapod meg a telefonodon, akkor feltelepítesz egy launchert, ami szintén sokat tud, és még mindig jobban állsz a RAM-mal (arról nem is beszélve, hogy a lehető legszabadabban variálhatod a launchereket).
Elhiszem, hogy vannak hasznos funkciók, cserébe nem túl esztétikus a TouchWiz/MotionWiz megjelenése (sokunk számára legalábbis).
-
Ricardo
titán
Kinek a pap, kinek a papné. Én például hiányolom a függőleges görgetés lehetőségét a menüben, és az állapotsáv eltüntetésének a lehetőségét.
-
vrgkrisztian
aktív tag
pl a kis pöttyökre kattintasz,és odaugrik,vagy húzod az ujjad a pöttyökön,és megy oda... +5oldal helyett 7oldalt tudsz kirakni a kezdőképernyőre...a névjegyzékben swypeolással tudsz hívni(ez a leghasznosabb!!!)és más telókban még nem találkoztam vele... a samu üzenetküldője is sokkal jobb,mint a holoé.vagy bárki másé.
... meg úgy az egész touchwizben van baromi sok feature...(a motion featureokrol:direct call,stb-ről már nem is beszélve...) az új motionwiz meg kifejezetten szép lett[ Szerkesztve ]
-
Mészi2
tag
Mini2,young,fame... Nem unják még??? Mert én már rohadtul unom hogy naponta bejelentenek egy ilyet
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz vrgkrisztian #24 üzenetére
mert, mi olyan nagy szám a touchwizben? semmi.
tudsz ikonokat kipakolgatni stb? -
vrgkrisztian
aktív tag
a holo ui nekem is tetszik,vagyis inkább tetszett.... egy csomó hasznos feature nincs benne,ami a motion wiz ui-ban,így meg eléggé uncsi,meg olyan semmilyen... ez a holo már túl egyszerű,sőt! már irtózom tőle!
átestek már a ló túloldalára ezzel a sok egyszerűsítéssel... bár még mindig jobb,mint bármelyik eddigi alap android launcher...
mindegy,végülis lényegtelen....én teljesen elégedett vagyok az új motionwizzel[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Legfeljebb a nagyon low-end modellek között a Galaxy Mini leváltására alkalmas ez a modell ezzel a hardverrel. Legalább a kijelzőben van előrelépés az említett készülékhez képest…
-
jacis
nagyúr
Végre felérik ésszel?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Zirowe
nagyúr
Gondolom így akarták ellensúlyozni a kevés ramot.
Mindenesetre én támogatom a tw teljes száműzését a jövőbeli samsung modellekről, ez, mint első lépés, tökéletes.
A többi (fém, egyedi forma, stb) majd legközelebb.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
M.A.Z.
aktív tag
Forrás: Mobilaréna
Az nem furcsa, hogy van vár Galaxy Discover modell és Kanadában kapható?[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Mi történt, hogy ilyenre vetemedtek? Anno nem volt az a pénz, hogy egy adott készüléken ne legyen TW.
Egy csomó készülék nem kapa meg az ICS-t, mert az 512 ram kevés a rendszernek, plusz a TW-nek. Aztán persze kijöttek telefonok 512 rammal, ics-el, és TW-velMost meg elhagyják.
Remélem nem erőltetik a továbbiakban. Legyen elérhető a marketen, hogy akinek kell az leszedhesse és ennyivel tudják le Csak a frissítés lassítja.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
ilyen hardwerrel nem is csodálom hogy nincs touchwiz. nem birná.
-
eldiablo
addikt
Nem hittem volna, hogy van lejjebb az MSM7227A-nál...
-
bigmasterg
addikt
Igazán lehetne mindegyik gyártónak egy-egy nexus modellje. (Ahogyan volt is korábban ilyen pletyka).
-
őstag
Úgy látom jönnek vissza a pár évvel ezelötti hardverekkel szerelt telók
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
ESP23
senior tag
Ez egy átplasztikázott Mini 2, mind belsőleg és külsőleg is.
Annyi különbséggel hogy ennek 3.5 hüvelykes a kijelzője. -
XeeN
senior tag
Úgy kellett, mint egy falat kenyér...
-
natë
nagyúr
Múlt idéző.
Pointless...de már hányadik kedves SSung?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- E-roller topik
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest