- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
CloakedWayne
tag
cry me a river
-
CloakedWayne
tag
Szamomra igen, pont. Ezt az ocsmany, laggos szoftvert nem tudom lecserelni egy minosegi XDA-s vagy CM ROM-ra ment nincs, 820-ra meg lesz minden(de HTC-n ugye alapbol szep/jo lesz, lehet nem is kell csak ha mar meguntam). Szep telefon, szamomra kinzas hasznalni emiatt, kesz. Ha normalis lenne alapbol(amilyenre szamitottam) semmi kifogasom nem lenne vele, de igy megy a levesbe.
ForRedGlory: Szervizeket hagyjuk...
-
CloakedWayne
tag
válasz
ForRedGlory #15 üzenetére
Nem tudom, elvileg vissza lehet zarni, ha 2+ evig meglesz, akkor nem is szamit eladasnal...
fairi:
Igazad van, eddig sosem a szoftver miatt vettem androidos telot, mert alapnak vettem, hogy azt csinalok vele, amit szeretnek. A Sense-t sokan imadjak, jogosan, en azt sem hasznaltam 2 hetnel tovabb, pedig nyilvan fenyevekkel szebb/jobb mint az akkori TW, 820-as procival szerintem nagyobb lesz az esely ROM-okra, elobb-utobb meg mindent feltornek. -
CloakedWayne
tag
Hat ev es 5 keszulek utan izgatottan varom, hogy mikor fog megtortenni a szivatas... Azt tudom, hogy mindegyikre siman felment az aktualis, hivatalos CM, 10 perc munkaval. Tavaly tesom bele volt zugva az S6-ba csak a szoftvertol felt, de mondtam neki nem lesz gaz majd lecsereljuk cyanogenre, ja, hogy nincs ra es nem is lesz normalis, hivatalos. A 35 ezret ero regi szarra meg van es meg szepen is fut.
Most en meg megvettem idiota modon az S7e-t, mert meggyoztek itt a kollegak, hogy jovanaza ROM, nem "vastag" a TW...aztan tobb a dropped-frame mint az M7-nel, pedig az csak LolliCM. Szal varom a 10-et ez meg megy valahova, valakinek, exynos-szal nem veszek tobbet semmit, mert nem adnak ki ra alap ROM-okat sem. Jo telefon, de nekem ez igy mokolas nelkul keves.
C-Wayne:
Jok ezek, csak mashoz vagyok szokva, M7 meg nem terem minden evben.De sztem a HD2 volt anno a durva: minden OS rament vagy 5 evig XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Horgász topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest