- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CloakedWayne
tag
cry me a river
-
CloakedWayne
tag
Szamomra igen, pont. Ezt az ocsmany, laggos szoftvert nem tudom lecserelni egy minosegi XDA-s vagy CM ROM-ra ment nincs, 820-ra meg lesz minden(de HTC-n ugye alapbol szep/jo lesz, lehet nem is kell csak ha mar meguntam). Szep telefon, szamomra kinzas hasznalni emiatt, kesz. Ha normalis lenne alapbol(amilyenre szamitottam) semmi kifogasom nem lenne vele, de igy megy a levesbe.
ForRedGlory: Szervizeket hagyjuk...
-
CloakedWayne
tag
válasz
ForRedGlory #15 üzenetére
Nem tudom, elvileg vissza lehet zarni, ha 2+ evig meglesz, akkor nem is szamit eladasnal...
fairi:
Igazad van, eddig sosem a szoftver miatt vettem androidos telot, mert alapnak vettem, hogy azt csinalok vele, amit szeretnek. A Sense-t sokan imadjak, jogosan, en azt sem hasznaltam 2 hetnel tovabb, pedig nyilvan fenyevekkel szebb/jobb mint az akkori TW, 820-as procival szerintem nagyobb lesz az esely ROM-okra, elobb-utobb meg mindent feltornek. -
CloakedWayne
tag
Hat ev es 5 keszulek utan izgatottan varom, hogy mikor fog megtortenni a szivatas... Azt tudom, hogy mindegyikre siman felment az aktualis, hivatalos CM, 10 perc munkaval. Tavaly tesom bele volt zugva az S6-ba csak a szoftvertol felt, de mondtam neki nem lesz gaz majd lecsereljuk cyanogenre, ja, hogy nincs ra es nem is lesz normalis, hivatalos. A 35 ezret ero regi szarra meg van es meg szepen is fut.
Most en meg megvettem idiota modon az S7e-t, mert meggyoztek itt a kollegak, hogy jovanaza ROM, nem "vastag" a TW...aztan tobb a dropped-frame mint az M7-nel, pedig az csak LolliCM. Szal varom a 10-et ez meg megy valahova, valakinek, exynos-szal nem veszek tobbet semmit, mert nem adnak ki ra alap ROM-okat sem. Jo telefon, de nekem ez igy mokolas nelkul keves.
C-Wayne:
Jok ezek, csak mashoz vagyok szokva, M7 meg nem terem minden evben.De sztem a HD2 volt anno a durva: minden OS rament vagy 5 evig XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest