Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsoma94
tag
Hat ev es 5 keszulek utan izgatottan varom, hogy mikor fog megtortenni a szivatas... Azt tudom, hogy mindegyikre siman felment az aktualis, hivatalos CM, 10 perc munkaval. Tavaly tesom bele volt zugva az S6-ba csak a szoftvertol felt, de mondtam neki nem lesz gaz majd lecsereljuk cyanogenre, ja, hogy nincs ra es nem is lesz normalis, hivatalos. A 35 ezret ero regi szarra meg van es meg szepen is fut.
Most en meg megvettem idiota modon az S7e-t, mert meggyoztek itt a kollegak, hogy jovanaza ROM, nem "vastag" a TW...aztan tobb a dropped-frame mint az M7-nel, pedig az csak LolliCM. Szal varom a 10-et ez meg megy valahova, valakinek, exynos-szal nem veszek tobbet semmit, mert nem adnak ki ra alap ROM-okat sem. Jo telefon, de nekem ez igy mokolas nelkul keves.
C-Wayne:
Jok ezek, csak mashoz vagyok szokva, M7 meg nem terem minden evben.
De sztem a HD2 volt anno a durva: minden OS rament vagy 5 evig XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De sztem a HD2 volt anno a durva: minden OS rament vagy 5 evig XD