- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
RaveForce #49 üzenetére
ez a négymagos dolog is olyan erőltetett
négymagos telefon...
mondjuk zorall
pláne volt szerencsém nyomkodni sgs2-t most két hétig, gyári szofttal tisztességesen működött, gyors volt és folyamatos(milyen lehet custom rommal)
de vannak egymagos androidos telók amik szépen működnek, pl az Sony Ericssonok szép smúthak, vagy custom rommal 1 ghz 1 mag az Android tud folyékony lenni
kétmagos még oké, de négymagos izzadtságszagú, remélem 8 meg 16 magos telefon már nem lesz
-
Remus389
veterán
válasz
Gadgetfan_ #45 üzenetére
jó telefon, viszont zenei téren gyenge, különben kéne, fehérben
phonefan: a samut 1,6 ghz-re húzhatod, problem? sőt 1,8 ghz is rémlik
és még azonos ghz-en is erősebb az exynos
maradjunk annyiban hogy keresztben megeszi a Samsung az LG-t erőben, mondjuk másfélszer olyan erős kábé
ExtremeClock nem olvadt meg?
-
Remus389
veterán
tévedés, az LG optimusz 3D-ben csak : Az Optimus 3D-ben a Texas Instruments OMAP 4430 chipjének 1 GHz-es verziója teljesít szolgálatot, ebben két ARM Cortex-A9 (out-of-order) mag, 1 megabájt osztott másodszintű gyorsítótár, és egy 300 MHz-en ketyegő Imagination PowerVR SGX 540 GPU található.
ehhez képest a samu 2 magos exynos procija 1,2 ghz-es, azonos órajelen is erősebb
ráadásul a Mali GPU megeszi reggelire a powervr 540-est(ami a régi galaxy S-ben van)
tényleg a legerősebb mobil az sgs2(nem számítva a Note-ot), igaz ratyi a szoftvere, de ez az LG-re is igaz(nem magára az androidra gondolok, mert HTC és Sony-nál kihozzák belőle a maximumot, gyári keretek közt persze)
-
phonefan
tag
válasz
ExtremeClock #36 üzenetére
pl erősebb: (csak a TE kedvedért) az én lg optimus 3d-m is erősebb, ugyanis samu s2 "csak " 3800-4000 pontot hoz quadrantban, az enyém meg 4850-et
de ez csak egy tesztprogram... a másik smartbench ott 5200-6000, najó, itt én is durván 6000-en állok (5987), és akkor , még ott az antutu: itt nem tudok konkrét eredményt mondani, mert mindíg nagy az eltérés, de volt már sokkal jobb, és valamennyivel rosszab is a samunál. és akkor még ott azIphone 4s-is, de az már nem ide tartozik....
de van még itt moto atrix 2, razr, és persze Galaxy NOTE,(tudom, ez megint samu)#### EZ ITT MINDEN "A GALAXY SII A LEGERŐSEBB, LEGJOBB" HÍVŐNEK SZÓLT...####
-
RaveForce
veterán
válasz
Gadgetfan_ #35 üzenetére
erősebb. aha.
-
Prien
addikt
Muszáj beposztolnom 2011 legjobb telefonjáról ide: Gratula Samsung, csak így tovább!
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #35 üzenetére
Erősebb? Arra is befizetek.
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem sorolom fel, mert teljesen szubjektív a lista, és felsleges flame lenne belőle mert nyilván aki SGSII tulaj vagy fan, az mindegyikbe belekötne.
Nyilván való, hogy SGSII egy nagyon jó telefon, sok szempontból megérdemelt a cím, de tavaly és idén is jelent meg jópár androidos telefon ami erősebb, gyorsabb, jobb az anyaghasználatban és szebb is mint az SGSII, szerintem mindenki tudna mondani legalább egy-kettő ilyet. Ezért is hasonlítottam ezt az egészet az év autója díjhoz...
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #32 üzenetére
Féltucat? Hallgatom.
-
Remus389
veterán
válasz
Gadgetfan_ #32 üzenetére
feltucatnyi jobb androidos telo? Halljuk!
a one-x nem er mert nem jelent meg meg
jo a galaxy nexus az tenyleg jobb, de hol a feltucat?
-
Gadgetfan_
senior tag
Az eladások alapján megérdemli, de azért féltuctnyi androidos telefon is eszmbe jut hirtelen, ami jobb mint a SGSII, pár WP7-es telefonról nem is beszélve.
Ezt kb. annyira kell a helyén kezelni, mint mondjuk az "év autója" díjat.... -
Zol7
csendes tag
-
Remus389
veterán
válasz
ExtremeClock #29 üzenetére
az a gond, hogy ez is csak egy ügyes Apple marketing fogás
az Alma inkább később hozza ki az iPhone -t, de akkor legyart 5 milliot, amit elkapkodnak
kifogy a raktar es maris nem fogy 5 million/nap
a Samu pedig amint kesz a modell piacra dobja, de nincs 5 millio a raktarban hanem csak 100.000 es szepen csordogal, ezert nem kepesek egy hevege alatt 5 milliot eladni
ezert van az hogy a sgs3-at is majd csak hetekkel kesobb tudod megvenni a boltban
-
Soos95
tag
Nem csoda, hogy ezt a telefont választottam, gratula a samunak! Nah, majd jövőre az SIII-al is tarolni fognak.
-
Dunbar
senior tag
Tényleg a legjobb Androidos telefon volt, megérdemelte (kamera, videó, vas, kijelző legjobb, külső szubjektív, zenei részt meg úgy látszik egyik gyártót sem érdekli a hype-keltésen kívül).
Az iPhone-t meg felesleges emlegetni, az Apple nem vesz részt az MWC-n, innentől meg off. -
donceleger8
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #20 üzenetére
Persze hogy nem érdemes meddő vitába keveredni, ezért is írtam, hogy erősen szubjektív vélemény!
A Samsung eléggé sokat letett az asztalra a szórakoztató iparban, kedvelem is a termékeit, volt már jó pár samsung telefonom, egyik kedvencem az U900 soul. A mai telefonjaik viszont nem tetszenek. És nekem az android nem jön be, mint rendszer. Számomra kevés.
Ettől még sokaknak bejöhet és ez nem baj! Gratula neki! -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
donceleger8 #19 üzenetére
Egyértelműen szerintem semmiképpen sem jelenthető ki, hogy a Nokia állította elő a világ legjobb mobilját. Mint ahogy az sem állapítható meg teljes bizonyossággal, hogy melyik a legjobb mobil oprendszer. Az emberek különböző igényeket támasztanak a készülékkel szemben, mindenki számára más eszköz áll közelebb az ideális elképzeléshez. A téma további feszegetését én sem látom célszerűnek, mindössze meddő vitákat keltene fölöslegesen.
A divat és a valódi értékek előhozása a piaci játszmában teljességgel céltalan. Anyagi oldalról itt nincs valódi értéknek számító vagy éppen divatcikk. Olyan termék van csak, ami profitot termel és olyan, ami veszteséget. Márpedig a Nokia az előbbi kategóriába sorolható eszközökben sajnálatos módon hiányt szenved. Ha pedig már úgyis itt vagyunk, akkor ott a Samsung, akiknek viszont meglehetősen jól megy az üzlet. A két cég piaci helyzetébe és mostani állás szerinti eleve eltérő háttérébe és lehetőségeibe nem szeretnék bele menni, de szerintem így is látod mire gondolok. -
donceleger8
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #17 üzenetére
Azért az elmúlt a két év alatt letették az asztalra a világ legjobb mobilját, de igazad van, semmit sem mutattak. Ez persze erősen szubjektív vélemény, hogy kinek mi számít, és melyik rendszer mire használható, ezért nem feszegetem ezt a témát.
És az MWC-n is nagyot durrantottak, a többiek keresték az állukat a padlón!
Ha ezt áttolják a WP telefonokba, akkor tuti siker lesz! Nem mintha így nem lenne az, csak hát manapság az emberek inkább egy divatot követnek, mintsem a valódi értékeket. -
Wave86
tag
Gratulálok a Samsung-nak, méltóan megérdemelte!
-
PR0JECTNR56
addikt
Őszintén szólva a legkevésbé sem hiszek a Nokia hosszútávú sikerében. Amikor mindenki más lépett a Nokia még csak a pultot támasztotta. A márka korábbi eredményei a mobil szegmensben tagadhatatlanul imponálóak, azonban, ha csak annyit képesek felmutatni mint az elmúlt két évben, akkor a finneknek nincs semmi keresnivalójuk a telekommunikációs piacon.
A lemaradást ugyan már elkezdték ledolgozni, de a többi gyártó biztos nem fogja ezalatt a lábát lógatni, ahogyan azt a Nokia tette korábban. A márka iránt egyébként semmi rosszindulatot sem érzek, egyszerűen így látom a helyzetüket.
Végső gondolatként még annyit, hogy a Nokia teljes csődjére nem fogadnék egyelőre, de ha nem állnak elő záros határidőn belül egy igazán erős termékpalettával, akkor a piac összes szereplője élni fog az alkalommal, hogy a lehető legjobban a háttérbe szorítsa őket. -
Hobbbyt
őstag
válasz
donceleger8 #4 üzenetére
Szerinted melyik teló érdemelte volna meg a címet?
-
törölt tag
válasz
knyitogato #1 üzenetére
Annyira nem meglepő, Techradarnál is már megkapta.
Meg is érdemli. Én is épp rá gyűjtők -
Apika
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9 üzenetére
Na, azért ne írd le őket! Idén már ők is felvették a kesztyűt...
-
Robertoq
őstag
Nem volt kérdéses
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9 üzenetére
okos.
grt a samu-nak. -
lmisi
senior tag
Brutális mennyiségben adtak el ebből a telefonból. Samsunghonban nemzeti telefon. Csak ez a telefon tudta megközelíteni az almafon sikereit. Gyanítom ez telo adja a samu nyereségének 60%-t. Gratula
-
Angel1981
veterán
Szép volt Samsung!
-
RaveForce
veterán
nem meglepő az SII mai napig etalon, de majd az SIII...
-
Apika
addikt
Boldog lehet a Samsung ezzel az eredménnyel. Kíváncsi vagyok, hogy a soron következő évben melyik telefon viszi el a pálmát...
-
nord_
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #3 üzenetére
Ja. Jövőre majd egy Nokia Lumia fog győzni, hogy mindenki elégedett legyen.
-
donceleger8
őstag
Hát, én nem értek vele egyet, de azért gratula a Samsungnak!
-
PR0JECTNR56
addikt
Szép munka, bár szerintem lehetett rá számítani.
-
biczotibi
csendes tag
Gratula
Bár wp7 lenne ezen a hardveren...
Meg is venném.(nem androidfikázás volt,egyszerüen nem szeretem,ennyi)
-
knyitogato
őstag
Gratula a Samsungnak! Szuper készülék
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az MWC legrangosabb díját idén a Galaxy S II vihette haza.
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest