- Apple Watch
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Egyrészt OGL motorok akadnak bőven a steam által osztott alkalmazásoknál. Ők is erről beszéltek az utóbbi időszakban. FYI erre most az intel is nagyon ráfeküdt, hogy a lapjaiból a lehető legtöbbet hozzák ki OGL/linux alapon.
Másrészt nem tudom mikor láttál utoljára binugzot, de egy ehhez hasonló disztribúciós rendszernek nem sok dolga lenne, mint ahogy a felhasználónak is csak kattintani kellene (meg fizetni), és engedélyezni a telepítést.
A másolós-rootos felvetést eleve nem értem. Ha van egy állományod, amit módosítani szeretnél, akkor olyan jog kell hozzá legtöbbször, amilyennel létrejött. Ha pendrive-ról másoltad saját felhasználóval a saját desktop-odra, akkor max futtatási jogot kell neki adni egy ablakban (ha futtatható egyáltalán), ha az sincsen megadva... szóval itt egy kis zavart érzek az erőben, mert ilyen gondom már az Edgy-vel sem volt.A mint meg egy jó pszichológiai kísérlet arra, hogy összeszedjék azokat az embereket, akik képesek disztribúciót váltani amiatt, hogy nem találnak másik környezetet disztribúción belül.
-
eternam
tag
Hogy lesz a sok ezer windows-os kódból hirtelen Linuxos natív alkalmazás?
Az a helyzet hogy például a source motornak már évek óta van linuxos portja (csak játékok nem jelentek ezzel a motorral linuxra), eddig több száz fizetős egyéb játék fut natívan linuxon.
Csak amit én vettem azért mert van natív linuxos portja:
Quake 4
Enemy Territory Quake Wars
Doom 3
Trine
Összes Penumbra
Postal 2
PreyHidd el, ugyan kompromisszumokkal, de lehet játszani már most is linuxon, hát még akkor ha lesz natív steam kliens.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest