Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Az egyik számomra elég nagy problémát lehetetlen kiküszöbölni technológiával, ami nem más, mit hogy a kezeddel a fél képernyőt kitakarod.
Pont ez a probléma, ami miatt lemondtam bármi nemű real time játékról a telefonomon."Az érintéssel kommunikálás SOKKAL természetesebb egy ember, mint biológiai lény számára, mint az egér."
Már alapból ez a "természetes" ez most óriási divathullám és a legjobb, hogy senki sem képes definiálni, mi az, hogy természetes. De amúgy igazad van, bár én még sose kommunikáltam egérrel. De érintéssel is csak elég speciális körülmények között.
Viszont, ha kicsit kifacsarjuk a kommunikáció szót, és úgy értelmezzük, hogy valami hatást elérjük a másikra(személyre, dologra egyaránt), akkor már elég régóta nem az érintést használjuk, hanem valamilyen közvetítő eszközt. (írsz egy levelet, fejbe vágod egy bottal stb)
Az egerezés, az olyan, mint mikor egy bottal próbálod lepiszkálni a gyümölcsöt a fáról. Te a bot egyik végét fogod (egér) és a bot másik végét figyeled, hogy hol van éppen (egér kurzor). Ezt csinálják a majmok is a dzsungelben, annyira természetes (hogy a te szavaiddal éljek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest