- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
CPT.Pirk #175 üzenetére
Amit a 2 disztroról írsz, az viszont nem igazán tetszik. Nekem a felsorolt két disztró egyike sem fele meg az igényeimnek... (ezért van sok disztró)
Azért van sok disztró, mert ha akarom, összeszedhetem magamnak az összes gpl -es, és bsd -s progit ami megfelel a posix szabványnak, és azokból azt legózok, amit akarok. Pont ez a legjobb benne. Ha én azt elnevezem "sárgakutyafüle" disztribúciónak, akkor van nekem egy operációs rendszerem. Mit érdekel akkor engem hogy létezik másik is, ha nekem pont olyan van, ami megfelel az én igényeimnek. Akinek kell rendes support -os fizetős se@@kinyalós megoldás, az elmegy a redhat -hoz, és vesz magának egy olyat.
-
erdoke
titán
válasz
CPT.Pirk #175 üzenetére
Akkor lehetne ezt korrektül összehasonlítani, ha két hasonló elterjedtségű operációs rendszert vetnél össze. Nyilván nem sokan veszik a fáradtságot, hogy célzottan a 18 asztali Linux felhasználó gépén kártékonykodjanak... Ugyanez áll az Office-ra is. Régóta Operával böngészek, de nem áltatom magam, hogy azért lenne biztonságos, mert nincs benne rés, és azt a keveset is villámgyorsan foltozzák. Legalább annyit számít, hogy 2-3 %-os részesedésű dolgokra nem nagy (kár)öröm kártevőt írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Temu
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest