- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
CPT.Pirk #175 üzenetére
Amit a 2 disztroról írsz, az viszont nem igazán tetszik. Nekem a felsorolt két disztró egyike sem fele meg az igényeimnek... (ezért van sok disztró)
Azért van sok disztró, mert ha akarom, összeszedhetem magamnak az összes gpl -es, és bsd -s progit ami megfelel a posix szabványnak, és azokból azt legózok, amit akarok. Pont ez a legjobb benne. Ha én azt elnevezem "sárgakutyafüle" disztribúciónak, akkor van nekem egy operációs rendszerem. Mit érdekel akkor engem hogy létezik másik is, ha nekem pont olyan van, ami megfelel az én igényeimnek. Akinek kell rendes support -os fizetős se@@kinyalós megoldás, az elmegy a redhat -hoz, és vesz magának egy olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen autót vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Latitude 5531 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest