- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az érintésvezérlést én valahol arany középútnak látom. Nem megváltás, de vannak helyzetek, ahol jobb. Telefonra jobban szeretem, már csak azért is, mert egy gombos telefonhoz képest kb megduplázza a képernyő méretét. 7-13 colos méretben szerintem hibrid tablet-laptop lesz a jövő, ahol a tablet lesz maga a gép, a billentyűzet meg egy dokkoló. Már vannak ilyen gépek, de a szoftver még nem ehhez a felhasználáshoz van.
Win8 ide jó lenne, ha abból állna a metró, hogy alap a régi jól bevállt desktop, és a metro mintegy külön programként indulna, ha kell a tapizás. Személy szerint én olyas valamit várnék, hogy "laptop módban" fut a jó öreg linuxom, majd ráklikkelek az android gomba, és elindul egy android felület. Nem külön android, hanem a linuxba szervesen integrált tapizós felület, ami ugyan azokat a fileokat és beállításokat használja. Hazaérve meg bedugom a dokkolóba, amíg pössentek felszinkronizálja magát az asztali gépre, amit meg asztalin matatok a személyes filejaimmal menet közben visszamenti, és csak az erőforrásigényes programjaim lennének desktop-only-k. Ez egyben megoldaná a privát backupot is. Jó, bilibe lóg a kezem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sorozatok
- iPad topik
- Társasjáték topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest